dimitrafish
Νεοφερμένο μέλος
Η dimitrafish αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα.
19-01-11
21:54
χαριζεται γατουλης 2 μηνων λογω κακων σχεσεων με την γατα μου.....ελπιζω να βρεθει καποιοσ να τον αγαπησει και να εχει την ευκαιρια να βρει μια οικογενεια.ειναι εμβολιασμενος αποπαρασιτωμενος(δεν ξερω πωσ να βαλω τη φωτο του)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα.
19-01-11
23:17
Απάντηση: χαριζεται γατουλης 2 μηνων
Αν μπορεις, βαλε καμια φωτογραφια. Βοηθαει παρα πολυ!
Αν μπορεις, βαλε καμια φωτογραφια. Βοηθαει παρα πολυ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα.
19-01-11
23:21
Απάντηση: χαριζεται γατουλης 2 μηνων
Σου εχω στειλει πμ για το πως μπορεις να βαλεις φωτογραφια
Σου εχω στειλει πμ για το πως μπορεις να βαλεις φωτογραφια

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα.
26-01-11
16:37
Μπορεις να ανεβασεις και απο εδω τις φωτογραφιες. Αλλα για να μην ειναι πολυ μεγαλες, θα επιλεξεις μεγεθος 640χ480
Εχουμε νεα απο τον γατουλη?

Εχουμε νεα απο τον γατουλη?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum