eleni1410
Νεοφερμένο μέλος
Η eleni1410 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
16-04-10
22:55
καλησπέρα..βρέθηκε χτες στην αυλή μου ένας γατούλης..3 με 4 μηνών..Ο καημένος είναι πολύ καλός και εμπιστεύεται τους πάντες.δυστυχώς...γιατί τους ακολουθεί και περνάει δρόμους.επίσης έχει το κακό συνήθειο να χώνεται στις μηχανές αυτοκινήτων.τέλος έχει μόνο γάτους το τετράγωνο και η μία μου η τσούπρα τον καταδιώκει. έχω... πολύ μικρό δ...ιαμέρισμα και αυτή τη στιγμή τον φιλόξενω στο μπάνιο μου.τον έκανα μπάνιο (το νέρο βγήκε μαύρο) και αύριο θα τον πάω στο γιατρό. δεν έχω τη δυνατότητα να τον κρατήσω πολύ εντός. Θα αναγκάστω να τον βγάλω στον κήπο. Εν ολίγοις χαρίζεται..αναλαμβάνω την στείρωσή του και τα πρώτα του εμβόλια αν δοθεί εντός Θεσσαλονίκης. Παρακαλώ πολύ προωθήστε!!!!!!!!!!Ευχαριστώ!!
Στοιχεία Επικοινωνίας: eleni1410@hotmail.com
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Psika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα.
16-04-10
23:13
Απάντηση: xarizetai gatoulis..
Αν μπορείς βάλε φώτο!Καλή τύχη εύχομαι για το γατάκι
Αν μπορείς βάλε φώτο!Καλή τύχη εύχομαι για το γατάκι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mairi1
Νεοφερμένο μέλος
Η mairi1 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 32 μηνύματα.
16-04-10
23:35
Ναι,και μια περιγραφή θα βοηθούσε αν δεν υπάρχει δυνατότητα φωτογραφίας.
Voula
Διάσημο μέλος
Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα.
22-04-10
10:06
καλησπέρα..βρέθηκε χτες στην αυλή μου ένας γατούλης..3 με 4 μηνών..Ο καημένος είναι πολύ καλός και εμπιστεύεται τους πάντες.δυστυχώς...γιατί τους ακολουθεί και περνάει δρόμους.επίσης έχει το κακό συνήθειο να χώνεται στις μηχανές αυτοκινήτων.τέλος έχει μόνο γάτους το τετράγωνο και η μία μου η τσούπρα τον καταδιώκει. έχω... πολύ μικρό δ...ιαμέρισμα και αυτή τη στιγμή τον φιλόξενω στο μπάνιο μου.τον έκανα μπάνιο (το νέρο βγήκε μαύρο) και αύριο θα τον πάω στο γιατρό. δεν έχω τη δυνατότητα να τον κρατήσω πολύ εντός. Θα αναγκάστω να τον βγάλω στον κήπο. Εν ολίγοις χαρίζεται..αναλαμβάνω την στείρωσή του και τα πρώτα του εμβόλια αν δοθεί εντός Θεσσαλονίκης. Παρακαλώ πολύ προωθήστε!!!!!!!!!!Ευχαριστώ!!
Μήπως θα ήταν καλύτερα να απευθυνθείς στην γατο-ομάδα Θεσ/κης για να αναλάβουν, όσο μπορούν κια υτοί, την προωθησή του ?
Το ότι αναλαμβάνεις την στειρωσή του και το 1ο του εμβόλιο είναι πολύ θετικό. Καλύ τύχη στον μικρούλη.
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Η Bijoux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 607 μηνύματα.
22-04-10
10:26
Καλή τύχη μικρουλίνο και χίλια μπράβο σε εσένα που τον βοηθάς!!!

eleni1410
Νεοφερμένο μέλος
Η eleni1410 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
22-04-10
21:46
καλησπέρα..απλά αν γίνεται να προωθήσουμε τον γατούλη.δεν μπορώ να τον κρατήσω άλλο μέσα.ως την κυριακή το μέγιστο..και μετά στον κήπο. Στεναχωριέμαι αλλά έχω προβλήματα με τις δικές μου γάτες. Σήμερα έκανε τα πρώτα του εμβόλια και αποπαρασιτώθηκε. Τα έξοδα της στείρωσης τα αναλαμβάνω εγώ! είναι πολύ παιχνιδιάρης και χαδιάρης!!!όλο αγκαλίτσα θέλει!!!τηλ. 6942036707
email. eleni1410@hotmail.com
πως βάζω φωτο??
email. eleni1410@hotmail.com
πως βάζω φωτο??
Voula
Διάσημο μέλος
Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα.
23-04-10
10:14
Γίνεται χαμός από γάτες και γατάκια που δίνονται, δυστυχώς. Έχεις κολλήσει αφισσάκι σε pet-shops, κτηνιατρεία και όπου αλλού νομίζεις εσύ ? Κάνε λίγο υπομονή, είναι πολύ δύσκολη εποχή. Με την γατο-ομάδα μίλησες ?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum