Χαρίζεται γιατί μετακομίζει

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

kakashi-sensei

Δραστήριο μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα.
Η Σίλβεριν είναι ενα γλυκό αδέσποτο κορίτσι που πηγαινοέρχεται στην αυλή μου κάμποσους μήνες. Το νιαουρισματάκι της είναι γλυκό και ψιλό σαν να ξεφουσκώνει μπαλονάκι !
Είναι ακόμα επιφυλακτική με τον άνθρωπο, γιατί δεν είχα το χρόνο να την εξοικιώσω περισσότερο. Μόνο εμένα αφήνει να την χαϊδέψω προς στιγμήν. Μην παρεξηγηθώ, δεν είναι καθόλου επιθετική με κανέναν! Είναι πολύ καλή και ήσυχη γατούλα!
Με αγάπη θα εξημερωθεί πλήρως και θα δεθεί με τον άνθρωπο φίλο της. Είμαι σίγουρη γιατί ήδη έχει γίνει η αρχή.

Είναι επείγουσα ανάγκη να βρεί σπίτι όμως, γιατί μετακομίζω άμεσα και δεν μπορώ να την πάρω μαζί μου! Έχω ήδη άλλες 5 εσωτερικές γάτες.

Το πρόβλημα είναι οτι οι γείτονες δεν είναι φιλικοί με τις γάτες και όσο είμαι εκεί κρατώ την ισορροπία. Όμως όταν φύγω θα βρεθεί στο έλεος του Θεού!! Κανείς δε θα τη φροντίζει !! Φοβάμαι μήπως της κάνουν και κακό, γιατί μένει ένα στριμμένο άτομο απέναντί μου (έχει και σκύλο) και ρίχνει νερό και πετάει πέτρες στις γάτες αν πλησιάσουν. Και δεν είναι η μόνη..
Είναι κρίμα να βρεθεί ξαφνικά απροστάτευτη και πεινασμένη στους δρόμους, απο εκεί που ένιωθε ασφαλής και είχε σταθερή παροχή φαγητού και νερού!
Σας παρακαλώ χαρίστε της εσείς την αγάπη και την προστασία τώρα και συνεχίστε αυτό το καλό έργο!

Μπορεί ακόμα να δωθεί και σε φιλόζωο που έχει κήπο με περίφραξη.
Τα έξοδα του πρώτου εμβολίου και της στείρωσης τα αναλαμβάνω εγώ.

Η Σίλβεριν περιμένει την αγάπη σας και εύχεται να μη βρεθεί πάλι μόνη της στη σκληρή αδέσποτη ζωή...

Τηλ. 6950612938

*Βίντεο με την Σίλβεριν (το ξεφουσκωμένο μπαλονάκι)
https://s852.photobucket.com/albums/ab83/MyCatFamily/Help%20a%20stray%20cat/?action=view&current=MOV02571.flv

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε πόσο καιρό μετακομίζεις Γιώργο ? Η γατούλα είναι πολύ όμορφη. Δυστυχώς ξέρεις ότι η εποχή είναι δύσκολη και ιδίως για ενήλικα γατιά. Εύχομαι όλα να πάνε καλά:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

φοβερη γατουλα!!! Εχει παρα πολυ ωραια χαρακτηριστικα και θυμιζει αγριογατα ή bobcat!!!

Δεν ειναι δικια μου η γατα!!!Εγω δεν παω πουθενα για ακομα μια φορα βρηκα την αγγελια στο φεις μπουκ

Και εγω ειδα ποσο ομορφη ειναι για αυτο εκανα προωθηση

καλη τυχη στην ομορφη ψιψινααα:):):)
ειναι πανεμορφηηηηηηη!!!

Oντως πολυ πολυ ομορφη!!!!και χοντρουλα και μαρεσει περισσοτερο:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back