Χαρίζεται γκρί κοντότριχος πολύ όμορφος και έξυπνος γατούλης 3 μηνών.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

alex111

Νεοφερμένο μέλος

Ο alex111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
:( Δυστυχώς δεν αρέσουν σε όλη την οικογένεια οι γατούληδες, έτσι με βαριά καρδιά χαρίζω γκρι κεραμιδόγατο ο οποιος βρέθηκε τυφλός και απο τα δύο ματια.. με πολύ φροντίδα το ένα το ματάκι του αποκαταστάθηκε πλήρως, το άλλο είναι ακόμα λίγο θολό, αλλα κατα 90% θα αποκατασταθεί πλήρως. Έχει βιβλίάριο εμβολίων πλήρως ενημερωμένο, είναι πανέξυπνος, δεν κανει ζημιές και ακούει στο όνομα του. Ειλικρινά θα τον λατρέψετε όπως έκανα εγώ..

Παρακαλώ πολύ εάν τον θέλει κανείς, με υπευθυνότητα, έχω τραβήξει πολλά για τον καημένο τον γατούλη...

Μάζί με τον γατούλη, χαρίζω και όλα τα προσωπικά του είδη (κλουβί μεταφοράς, και άλλα πολλα)

Μπορώ να σας στείλω και φωτογραφίες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οριστε και κάποιες φωτογραφίες του γάτου

fiesta001-1.jpg
fiesta005.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κουκλος ο γατουλης!!!!καλη τυχη μικρουλι!!!

Τελικα καταφερα να το δω....ειναι πολυ πολυ ομορφος...
Θα σου απαντησω συντομα μετα απο μια συσκεψη με την οικογενεια...
Σε ευχαριστω!!!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Σε ευχαριστώ πολύ..

Δεσμέυομαι οτι αν τον κρατήσετε λίγο και δεν σας αρέσει ο χαρακτήρας του, θα τον ξαναπάρω πίσω... θα σας δώσω και τα χρήματα για όλα τα μελλοντικά του τα εμβόλια και για την στείρωση αν θέλετε.

κανένας δεν τον θέλει τον γατούλη? Μένει μόνιμα στο αυτοκίνητο μου εδώ και δύο μέρες, τον λυπάται η ψυχή μου..

Όλα τα έξοδα μελλοντικών εμβολίων και της στείρωσης, δικά μου..

Βάλε την αγγελία και αλλού και γράψε και την περιοχή σου: www.xe.gr, www.aggeliopolis.gr, www.ifoliatoutsino.gr, www.gatospito.com, www.pets.gr, www.zoofilia.gr και στο facebook. Δεν μπορεί, κάτι θα βρεθεί για τον ομορφούλη

Βάλε την αγγελία και αλλού και γράψε και την περιοχή σου: www.xe.gr, www.aggeliopolis.gr, www.ifoliatoutsino.gr, www.gatospito.com, www.pets.gr, www.zoofilia.gr και στο facebook. Δεν μπορεί, κάτι θα βρεθεί για τον ομορφούλη

Ευχαριστώ για τα links. Δημοσίευσα σε όλα αγγελίες και περιμένω με αγωνία...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back