Χαρίζεται, γλυκό κρέμα, πασπαλισμένη με χρυσό κι ασήμι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

kitcat

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η kitcat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 283 μηνύματα.
Αυτό το γλυκό είναι μια ναζιάρα ταρταρούγα η τάρτα και συνοδεύεται από δυο λαχταριστά περλέ τυρκουάζ μάτια κουφετάκια.:P
Μερικοί ίσως θυμάστε μια λίγο παλιότερη αγγελία της, η τάρτα είναι μια 3χρονη γατούλα που βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας σχεδόν σκελετωμένη, αφυδατωμένη και πολύ αδύναμη σε πολύ αρχικό στάδιο εγκυμοσύνης.
Καθώς πολύ άνετη με τους ανθρώπους αλλά όχι με άλλα γατιά (ή τουλάχιστον τον δικό μου γάτο), το γεγονός ότι δεν πάσχει από λευχαιμία ή aids, δεν ανεβαίνει στα έπιπλα και χρησιμοποιεί αμμολεκάνη, η τάρτα ήταν μάλλον ένα γατί που εγκαταλείφθηκε ή έστω χάθηκε από την συντροφιά που της έδινε τουλάχιστον κάτι να φάει.
Το στρες αυτό μοιάζει να προκάλεσε στη γατούλα στοματίτιδα που δεν της επέτρεπε να φάει για πολύ καιρό. Επιπλέον είναι συνεχώς φοβισμένη τρομάζει με τους δυνατούς ήχους και τις αλλαγές, φοβάται ακόμη να βγει και έξω, και μόνο μετά από λίγη ώρα συντροφιά με κάποιον άνθρωπο και παρότρυνση βρίσκει αυτοπεποίθηση να κινηθεί στο χώρο.

Τα καλά νέα είναι πως πλέον έχει στειρωθεί, έχει αποπαρασιτοθεί, έχει πάρει αντιβιώσεις, αντιφλεγμονώδη, εναίσιμες και φαγώσιμες βιταμίνες, έχει παχύνει, έχει ζωηρέψει, το τρίχωμα της είναι πλέον βελούδινο και καθαρό και είναι ένα πραγματικά όμορφο γατάκι μινιατούρα. Από την πρώτη στιγμή γουργουρίζει με το παραμικρό και θέλει χάδια συνεχώς. είναι πολύ ήρεμη, νιαουρίζει μονάχα όταν δει φαγητό, που και που όταν παραπονιέται, δε βγάζει νύχια ακομη και αν δυσαρεστηθεί και γυρίζει συνέχεια την κοιλίτσα για χάδια. Αφήνω το καλύτερο για το τέλος.....δίνει φιλάκια στα μαγουλάκια και στα μυτάκια :P.

Ζητείται επείγοντος καλός γατογονέας
Η ταρτούλα δυστυχώς δεν τα πάει καθόλου καλά με το γάτο μου, ούτε αυτός μαζί της, ήλπιζα ότι θα τα βρουν και θα έχουν συντροφιά τις ώρες που θα λείπω. Νοιάζομαι πάρα πολύ γι' αυτήν και δεν μπορώ να την εχω άλλο κλεισμένη μέσα στο μπάνιο για να μην βρω τα γατιά πληγωμένα. Εδώ και δυο μήνες στρεσάρονται πάρα πολύ και δυστυχώς αντί να βελτιώνεται η κατάσταση χειροτερεύει και εχω δοκιμάσει τα πάντα στην κυριολεξία. Επιπλέον όπως εχω αναφέρει παλιότερα το δεύτερο γατί στο σπίτι δεν είναι επιθυμητό και από τους δυο μου συγκατοίκους.

Σας παρακαλώ βοηθήστε με...
Προωθήστε την φώτο-αγγελία μου ή υιοθετήστε με να βρω την ησυχία μου!
:(

Εδώ το θέμα μας.https://www.mypetz.gr/posts/5723495/

Εδώ η φώτο-αγγελία μας, (αν κάνετε δεξί κλικ-άνοιγμα και την αποθηκεύσετε, θα είναι αρκετά μεγάλη και για εκτύπωση Α4)
αγ.jpg

Μαρία 6937357219
tzomari@gmail.com

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• αγ.jpg
    αγ.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 137
  • αγ.jpg
    αγ.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 137
Καλή τύχη πανέμορφη τάρτα :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια κούκλα είναι με υπέροχα τυρκουάζ μάτια. Καλή τύχη:)

Καλή τύχη μικρούλα:)

Καλη τυχη στο μικρο γλυκακι... :D

Aυτη η γατα ειναι πανεμορφη...

Δυστυχώς καμία ανταπόκριση για την ταρτούλα, καταλαβαίνω πως είναι δύσκολη εποχή, αλλά εδώ τα πράγματα χειροτερεύουν, συγκεκριμένα το Σάββατο ο γάτος μου με δάγκωσε όταν προσπαθούσα να βάλω αντικείμενα μπροστά τους για να χωρίσουν, το δεξί μου χέρι είναι εκτός λειτουργίας.:(
Αναρωτιέμαι αν μπορεί κάποιος, έστω να τη φιλοξενήσει από Σεπτέμβρη, που θα προστεθεί και το πρόβλημα των συγκατοίκων, φυσικά σε αυτήν την περίπτωση όλα τα έξοδα μέχρι να βρεθεί σπίτι δικά μου.

Ax δυστυχώς είναι πολύ δύσκολη εποχή :(.
Την έχεις βάλει και σε άλλα sites?

Ναι είναι δύσκολη εποχή, την εχω βάλει σχεδόν παντού, εχω στείλει και mail σε μερικά ακομη, νομιζω εχω καλύψει όλα τα site που είναι στο άρθρο για το πως να χαρίσεις ένα γατάκι.

https://www.mypetz.gr/posts/5723495/
Η γλυκιά μου ταρτουλα υιοθετήθηκε, λίγα λόγια για το θέμα στο παραπάνω λινκ.
Κλείνω αυτό το ποστ.... ευχαριστώ πολύ όλους για την συμπαράσταση.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back