Πριν μία βδομάδα βρήκαμε στο Κουκάκι τη γλυκιά Κόνη χωρίς τη μαμά της. Έτσι αποφασίσαμε να τη κρατήσουμε μέχρι να της βρούμε μία καλή οικογένεια. Είναι δύσκολο να την κρατήσω γιατί έχω ήδη 2 γάτες και ένα σκύλο. Είναι πολύ χαδιάρα και μπορεί να παίζει ώρες με τα παιχνιδάκια της. Είναι ήσυχη και πάει στην άμμο μόνη της. Είναι περίπου 2 μηνών, μπορεί και μικρότερη, και γι' αυτό το λόγο δεν έχει εμβολιαστεί/στειρωθεί. Είναι τόσο καλή και έξυπνη που της αξίζει ένα ζεστό σπιτάκι. Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου στο τηλέφωνο 6945705754 ή να μου στείλει μήνυμα εδώ.
Ευχαριστώ για τη προσοχή σας.
Καλό Πάσχα σε όλους!
Αρ. Πρωτοδικείου 6851/2007, ΣΠΑΣ ΒΥΡΩΝΑ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

Το γλυκό μας τιγράκι δεν έχει υιοθετηθεί ακόμη.
Όποιος ενδιαφέρεται ας καλέσει στο 6940981683 και όχι σε αυτό που αναγράφεται στην αγγελία διότι λείπω στο εξωτερικό.
Ευχαριστώ
Εμιλίτσα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum