yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
15-01-10
00:08
Μικρο κοριτσακι περιπου 2 μηνων, ειναι λυκόσκυλο που θα εχει μαλλον ορθια αυτιά, βρεθηκε στο δρομο και το πηραμε σπιτι μας μεχρι να βρει την οικογενεια του που θα το αγαπαει για παντα... μου εστειλε μηνυμα η Psychanimal Ομάδα για ενα σκυλακι που ηθελε φιλοξενεια και πηγα και το πηρα ειναι φοβερο πολυ χαρουμενο συνεχεια δινει φιλακια και παιζει απιστευτο μωρο
Ευη
6971800537 ΚΑΙ 2310853385
Ευη
6971800537 ΚΑΙ 2310853385
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vaso85
Νεοφερμένο μέλος
Η vaso85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 117 μηνύματα.
15-01-10
00:12
Καρδιά μου!!!Καλή σου τύχη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
15-01-10
00:31
Γι αυτη σου ειχα πει χτες αλλα την πηρε η ευη να τη φιλοξενησει
vaso85
Νεοφερμένο μέλος
Η vaso85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 117 μηνύματα.
15-01-10
00:35
Το κατάλαβα, με πήρε και τηλ μια κυρία αλλά τελικά δεν είναι μικρόσωμο σκυλάκι που έψαχνε η οικογένεια-είναι μεν κουτάβι αλλά θα γίνει μεσαίο προς μεγάλο-.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum