Χαρίζεται η μικρή. Επείγον!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

kuyzo

Νεοφερμένο μέλος

Ο Θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 36 μηνύματα.
Καλησπέρα σας, χαρίζεται το παρακάτω γατάκι, είναι αποπαρασιτομένο εσωτερικά και εξωτερικά, είναι θηλυκό, με τέλεια χρωματάκια και παίζει όλη την ώρα . Το βρήκαμε 2 εβδομάδων , το μεγαλώσαμε όσο μπορούσαμε και τώρα είναι έτοιμο να πάει σε μια οικογένεια που θα το αγαπάει και θα το φροντίζει. Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να το κρατήσω γιατί έχω ήδη έναν γάτο που έχει τρελαθεί ο καημένος μετά την άφιξη της μικρής. Όποιος υιοθετήσει την μικρούλα θα καταλάβει τι πάει να πει θηλυκό με προσωπικότητα ;) και να μην ξεχάσω…. εμβολιασμοί και στείρωση είναι απαραίτητα , τα ξέρετε ήδη.
Τηλ. 6945559282

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 2010-11-01 21-46-13.873.jpg
    2010-11-01 21-46-13.873.jpg
    149,4 KB · Εμφανίσεις: 59
  • 2010-11-01 21-46-50.278.jpg
    2010-11-01 21-46-50.278.jpg
    151,6 KB · Εμφανίσεις: 65
  • 2010-11-01 21-47-21.341.jpg
    2010-11-01 21-47-21.341.jpg
    152 KB · Εμφανίσεις: 67
Τι γλυκια που ειναι!!! Μακαρι να βρει γρηγορα σπιτι!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι μια γλυκα!!!! ελπιζω να βρει ενα ζεστο σπιτακι!!!!

ειναι αρρωστουλι???:worry:

οχι μια χαρά ειναι . παίζει σαν τρελή ολη μέρα οπότε έπρεπε να κουραστεί για να κάτσει να την βγάλω στην κάμερα.

Κανείς δεν μπορεί να προσφέρει ενα ζεστό σπιτάκι στην μικρούλα μας;

Καλημέρα Θωμά!τί κάνει η μικρύλα;Την χαζεύω μέρες τώρα...Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να της προσφέρω το σπιτάκι μου για δικό της:)
Φεύγω όμως ταξίδι και γυρνάω στις 26 του μήνα!με ενδιαφέρει να μου πεις όμως πώς τα πάει με τα άλλα γατιά, γιατί θα έχει και παρέα...
έναν γλυκό γατούλι χορευτή ο οποίος ακόμα δεν έχει έρθει στο καινούριο του σπίτι επίσης.Είναι πολύ καλός με τα άλλα γατιά,εώς και φοβιτσιάρης θα έλεγα...μένω μαρτίου με εγνατία.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back