aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
06-08-10
09:31
Η γατούλα η Μάιρα βρέθηκε να περιπλανιέται στο δρόμο όταν ήταν ακόμα πολύ μικρή. Η προσωρινή της μαμά την μάζεψε και την μεγάλωσε, αλλά δεν μπορεί να την κρατήσει.
Έτσι, η Μάιρα ψάχνει ένα ζεστό σπίτι και μια οικογένεια για να τους χαρίσει όλη την αγάπη της. Είναι περίπου 2,5 μηνών, υγιής, αποπαρασιτωμένη, εμβολιασμένη και ξέρει να χρησιμοποιεί την άμμο της.
Είναι πολύ παιχνιδιάρα, όπως κάθε μικρό γατάκι, και ψοφάει για παρέα.
Αν θέλετε να πάρετε αυτό το αξιαγάπητο μουτράκι στο σπίτι σας, επικοινωνήστε με τη Δώρα στο 6974733622.

Έτσι, η Μάιρα ψάχνει ένα ζεστό σπίτι και μια οικογένεια για να τους χαρίσει όλη την αγάπη της. Είναι περίπου 2,5 μηνών, υγιής, αποπαρασιτωμένη, εμβολιασμένη και ξέρει να χρησιμοποιεί την άμμο της.
Είναι πολύ παιχνιδιάρα, όπως κάθε μικρό γατάκι, και ψοφάει για παρέα.
Αν θέλετε να πάρετε αυτό το αξιαγάπητο μουτράκι στο σπίτι σας, επικοινωνήστε με τη Δώρα στο 6974733622.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.241 μηνύματα.
06-08-10
09:38
αχ παναγιτσα μου...τι φατσουλα ειναι αυτη;;

...ευχομαι τα καλυτερα στη μαιρα..

...ευχομαι τα καλυτερα στη μαιρα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
06-08-10
09:46
Δεν είναι πολύ μούρη; 
Δεν την έχω δει από κοντά, αλλά η Δώρα που τη βρήκε και τη φιλοξενεί προσωρινά μου λέει πως είναι πολύ αγαπησιάρικο γατάκι και κάνει κρα για παρέα. Δυστυχώς, η γάτα που έχει ήδη δεν τη θέλει καθόλου, κι έτσι η Μάιρα ζει προς το παρόν στο μπαλκόνι.
Γι' αυτό επείγει να υιοθετηθεί...

Δεν την έχω δει από κοντά, αλλά η Δώρα που τη βρήκε και τη φιλοξενεί προσωρινά μου λέει πως είναι πολύ αγαπησιάρικο γατάκι και κάνει κρα για παρέα. Δυστυχώς, η γάτα που έχει ήδη δεν τη θέλει καθόλου, κι έτσι η Μάιρα ζει προς το παρόν στο μπαλκόνι.
Γι' αυτό επείγει να υιοθετηθεί...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.241 μηνύματα.
06-08-10
10:06
ειναιν παρα πολυ μουρη..και εχει και ματαρες!!!!!!!!!!!

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα.
15-08-10
16:14
Τι φατσούλα είναι αυτή! Καλή τύχη Μάιρα!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki