Χαρίζεται η τρομαγμένη Μπέλλα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Raktia

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα.
Πως βρέθηκα στο δρόμο από το σπίτι δεν το ξέρω. Ξέρω μόνο ότι την μια στιγμή ήμουν στο ζεστό μου σπιτάκι και την άλλη βρέθηκα έξω, εκτεθειμένη στο κρύο και σε όλους τους κακόβουλους ανθρώπους. Φώναζα, ούρλιαζα και παρακαλούσα να έρθει κάποιος να με πάρει αγκαλίτσα και να με ζεστάνει αλλά κανείς δεν λυπόταν το πιτσιλωτό μου κορμάκι που έτρεμε από το κρύο.

Υπήρξα αρκετά τυχερή όμως και το κλάμα μου το άκουσε μια κοπέλα, που με πήρε αγκαλιά και με ζέστανε, προσφέροντας μου φιλοξενία στο σπίτι της.

Τώρα που είμαι πλέον πιο ήρεμη και ζεσταμένη, θέλω να βρω ένα μόνιμο σπιτάκι για να με κρατήσει για πάντα, να με αγαπήσει, να με φροντίσει και να με κάνει μέλος της οικογένειάς του.

Είμαι το πολύ 2 μηνών έχω στυλ και παρουσιαστικό κυνηγόσκυλου, αλλά θα δοθώ μόνο σε φιλόζωους και σε ανθρώπους που θα με αγαπήσουν πραγματικά.

Εχω ήδη μάθει να λερώνω μόνο την πάνα μου και δεν κάνω αλλες ζαβολίτσες. Στο σπίτι μου αυτή την στιγμη, φιλοξενειται και μια γατούλα, την οποία όμως εγω δεν έχω πειράξει καθόλου και όλο προσπαθώ να παίξω μαζί της αλλα δεν μου κάθεται. Στο μεγεθός όμως ειμαστε ίδιες!!!!

Γνωρίστε με! 6972 873 574

0008.jpg
0009.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Η τρομαγμένη Μπέλλα

Πω πω μια κουκλα!
Καλη της τυχη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι κάνει η Μπέλλα μας; Βρήκε σπιτάκι;

Δυστυχώς Σοφία μου, δεν έχει βρει ακόμα.
Και το χειρότερο ειναι ότι περνάει όλη την ημερα μόνη της, κλεισμενη σε ενα δωμάτιο. Γιατι στο άλλο βλεπεις έχω την Μιμίκα.
Δεν ξερω τι να κανω για να την προωθήσω αλλο.:/::(

Στην Κλειάννα την έστειλες Κάτια;

Στην Κλειάννα την έστειλες Κάτια;

Ναι νομίζω ότι την έχει στείλει η Λόζυ.:hmm:

Βάλτην και σε σκυλοφόρουμ αν δεν το έχετε κάνει ήδη.
Μακάρι να βρει σπιτάκι πολύ-πολύ γρήγορα:rolleyes:

Ρε γμτ μονο το mydog ξερω και αυτο φαινεται να εχει καψει φλατζα προς το παρόν.
Ξερετε κανενα αλλο για να την στειλω;

Ξαναέστειλα στην Κλειάννα να την ανεβάσει:)

Δοκίμασε και στο ourdogs.gr, aggeliopolis, χρυσή ευκαιρία.
Δυστυχώς ψάχνω την λίστα με τα sites που δέχονται αγγελίες αλλά δεν μου τα εμφανίζει:mad:.

Ξαναέστειλα στην Κλειάννα να την ανεβάσει:)
Στο adespoto.gr πάντως είδα ότι την έχει ανεβάσει;)

Ναι εκει την εβαλα σίγουρα.
Ειναι πολύ όμορφο το άτιμο το θηλυκό αλλα δυστυχώς από την μια δεν ξερω τίποτα απο σκυλια και από την άλλη δεν έχω χρόνο να τα μαθω.
Και θέλει παρεα το μικρό μου και εγώ όταν είμαι στο σπίτι, πρέπει να μοιράζω τον χρόνο μου ανάμεστα στα δυο δωμάτια έχοντας την πόρτα πάντα κλειστή.
Δεν μπορώ να πώ και οι δύο ειναι πολύ ήρεμες. Σωστές κυρίες.
Απλά το Μιμικάκι μου, ειναι ακόμα τρομαγμενο και η Μπέλα θέλει να παιξει και την κυνηγάει να την μοιρίσει και η άλλη τρομάζει περισσότερο.
Τα σκυλιά ειναι και λιγο ατσούμπαλά. Καμια σχεση με τα γατιά.:D
υπομονήηηηη

Πάντως πρέπει να είναι πολύ καλό κορίτσι, αφού δεν στα έχει κάνει λίμπα εκεί μέσα. Ε ίσως και το μιμικάκι συνηθίσει σιγά σιγά. Τελικά δεν δώθηκε κι αυτή ε;:/:

και λιγη Μπέλλα ακόμα...
IMAGE_308.jpg

IMAGE_305.jpg

0006.jpg

Πάντως πρέπει να είναι πολύ καλό κορίτσι, αφού δεν στα έχει κάνει λίμπα εκεί μέσα. Ε ίσως και το μιμικάκι συνηθίσει σιγά σιγά. Τελικά δεν δώθηκε κι αυτή ε;:/:

Μου εχει κάνει εντύπωση γιατί πάνε 3 εβδομαδες που την έχω βρει και έχει μάθει από την 3η μερα να κανει τσισάκια και κακακια στην πάνα της.
Και επειδή ήθελα να την επιβραβευω όποτε το έκανε αυτο, της έδινα ενα κομμάτακι τυρι.
Να την δεις τώρα που όποτε κάνει τσισάκια έρχεται και μου το ζητάει.

Το καλό μου:kissing::kissing::kissing:
Είναι πολύ έξυπνο σκυλί, μακάρι να βρει γρήγορα οικογένεια!

Ουφ!! Βαρέθηκα μ΄αυτην την άσχετη γατομάνα που έχω μπλέξει!! Πάλι καλά που δεν μου λέει ψιψιψι, βέβαια μου φυσάει την μουσούδα και δεν ξέρω γιατί; Κατα τα άλλα με φροντίζει και προσπαθώ να την πείσω να μου κάνει όλα τα χατήρια (κάπου κάπου τα καταφέρνω! :))
Μπέλλα

100_3205.jpg

Παιδιά είναι απίστευτο σκυλάκι!! Εμένα πάντως με κατέκτησε με τα νάζια της και τις χαρές της!

Τι γλυκια φατσουλα...υπηρξε καθολου ενδιαφερον;

Τι γλυκια φατσουλα...υπηρξε καθολου ενδιαφερον;

Από όσο ξέρω δεν υπήρχε ενδιαφέρον και είναι τόσο καλούλη!! :redface:

100_3190.jpg

Αγάααααπη μου:inlove::inlove::inlove:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back