mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Έφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.628 μηνύματα.
11-06-11
16:53
Δε με λένε Νεφέλη τυχαία..Το τρίχωμα μου είναι λευκό σα χιόνι και μαλακό σαν συννεφάκι! Είμαι σαν ένα αφράτο "νεφέλωμα" πούδρας μωρού!! Τα μάτια μου έχουν ένα περίεργο πράσινο χρώμα και είναι σχιστά σαν δακράκια ενώ η μύτη μου και τα τρυφερά μου πατουσάκια είναι ροζ- ροζ σαν καραμελίτσες! Όσο για την προσωπικότητά μου..είμαι αυτό που λένε ΓΑΤΑ!! Μου αρέσει να εξερευνώ και να μαθαίνω τα πάντα αλλά όταν με χαιδέψεις ή με πάρεις αγκαλίτσα θα αρχίσω ασταμάτητα χουρχουρητά!
Θέλω γρήγορα να βρω τους νέους μου γονείς γιατί εδώ είμαστε πολλοί και εγώ θέλω την ησυχία μου και την απόλυτη προσοχή σας!Όμως δε θα συμβιβαστώ!! Θέλω γονείς που θα με αγαπούν πολύ, θα με φροντίζουν και που θα συμφωνούν να με στειρώσουν σε 5 περίπου μήνες καθώς και να με συντηρούν υγιή με τα εμβολιάκια μου!
6945490517
efi_angeli@hotmail.com

Θέλω γρήγορα να βρω τους νέους μου γονείς γιατί εδώ είμαστε πολλοί και εγώ θέλω την ησυχία μου και την απόλυτη προσοχή σας!Όμως δε θα συμβιβαστώ!! Θέλω γονείς που θα με αγαπούν πολύ, θα με φροντίζουν και που θα συμφωνούν να με στειρώσουν σε 5 περίπου μήνες καθώς και να με συντηρούν υγιή με τα εμβολιάκια μου!
6945490517
efi_angeli@hotmail.com
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Έφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.628 μηνύματα.
12-06-11
16:45
Μια μαγική νεράιδα, ένα χιονάτο ξωτικό!!!Μια χούφτα γατούλα!! Κανείς??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
05-07-11
23:48
Η μικρή νεράιδά μου ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ................................από.......εμένα!!!!!!!!!!
Δυστυχώς διαγνώστηκε με φύσημα στην καρδούλα της και αποφάσισα να την κρατήσω εγώ να της προσφέρω ότι χρειαστεί!!Καλή τύχη στα υπόλοιπά μου...
Δυστυχώς διαγνώστηκε με φύσημα στην καρδούλα της και αποφάσισα να την κρατήσω εγώ να της προσφέρω ότι χρειαστεί!!Καλή τύχη στα υπόλοιπά μου...
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nικολινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.051 μηνύματα.
06-07-11
00:05
Καλο κουραγιο κοριτσι, και καλη συν-γατοικηση

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum