m.alatzopoulou
Νεοφερμένο μέλος
Η m.alatzopoulou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα.
17-09-12
12:01
Χαρίζεται η Ζηνούλα μας. Είναι ένα θηλυκό ασπρόμαυρο γατάκι 3 1/2 μηνών, πολύ ήσυχο και πολύ χαδιάρικο.. Είναι μαθημένο μαζί με άλλα γατάκια και χρησιμοποιεί την άμμο της.. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας, αποπαρασιτωμένη και εμβολιασμένη, μόνο για μέσα στο σπίτι και με την προϋπόθεση να στειρωθεί στην κατάλληλη ηλικία. Σωματειο Οι Επταψυχες 2157/08. Τηλ επικοινωνίας : 6973 535058
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
17-09-12
12:16
Καλή τύχη να έχει η Ζήνα! 
Μερικές φωτογραφίες της θα βοηθούσαν πολύ την Αγγελία, μπορείς να κοιτάξεις, εάν θες, στο θέμα Οδηγίες για ανέβασμα φωτογραφιών σχετικά με αυτό.

Μερικές φωτογραφίες της θα βοηθούσαν πολύ την Αγγελία, μπορείς να κοιτάξεις, εάν θες, στο θέμα Οδηγίες για ανέβασμα φωτογραφιών σχετικά με αυτό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m.alatzopoulou
Νεοφερμένο μέλος
Η m.alatzopoulou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα.
17-09-12
13:15
Καλημέρα,
Ναι το ξέρω, θα ανεβάσω την φωτογραφία το απόγευμα γιατί από την δουλειά δεν με αφήνει ο υπολογιστής...
Ευχαριστώ..
Ναι το ξέρω, θα ανεβάσω την φωτογραφία το απόγευμα γιατί από την δουλειά δεν με αφήνει ο υπολογιστής...
Ευχαριστώ..
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum