Χαρίζεται καθαρόαιμη θηλυκή βρετανική κοντότριχη

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

aphex

Νεοφερμένο μέλος

Ο aphex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Δυστυχως λογω δουλειας (συνεχη ταξιδια) πρεπει να αποχωριστω τη Dior.
Ελπιζω μεσω του mycat να βρει ενα ζεστο καινουριο σπιτι.
Ειναι 1 ετους και 5 μηνων, στειρωμενη, εχει κανει ολα τα εμβολια για γατες που ζουν αποκλειστικα εντος σπιτιου (αν τη βγαζετε εξω θα πρεπει να της κανετε και καποια αλλα) και μαθημενη σε αμμο.
Ειναι 100% καθαροαιμη, απο πολυ ευυποληπτο εκτροφεα.
Θα προτιμουσα να την υιοθετησει καποις/α με προτερη εμπειρια με γατες.
Στειλτε μου email λεγοντας μου λιγα πραγματα για σας και σε τι συνθηκες θα ζησει η Dior αν την υιοθετησετε και θα επικοινωνησω μαζι σας.
Αριθμός microchip: 900096000017126

Ευχαριστω,
Γιωργος

Περιοχη-Αθηνα, Κεντρο
email-georges2779@yahoo.com

IMG_0409.jpg

IMG_0462.jpg

IMG_0411.jpg

20120930_165314.jpg

20121102_004759.jpg

20121102_004826.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Είναι πανέμορφη γάτα, μακάρι να πάνε όλα καλά και να βρει το καλύτερο σπίτι! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα,μιας και η γατουλα ειναι απο εκτροφειο,γιατι δεν επικοινωνειτε με τον εκτροφεα της;Ισως μπορει να της βρει ευκολοτερα σπιτι,ή ισως μπορει να την κρατησει ο ιδιος.

Γιώργο...... θες να με πεθάνεις????
Δεν θα το σκεφτόμουν ούτε δευτερόλεπτο αν εμένα σε μεγαλύτερο διαμέρισμα, αλλά προς το παρόν ζω σε ένα δωμάτιο με τον γάτο μου,
αν πάντως χρειαστεί φιλοξενία η μικρή εγώ προσφέρομαι, εκτός και αν υπάρχει θέμα με άλλα γατιά,
ο δικός μου,η αλήθεια είναι πως δεν είναι πάρα πολύ δεκτικός, αλλά αν χρειαστεί, κάτι θα γίνει.
Καλή ανεύρεση γατογονέα!

Mε χαρά θα υιοθετούσα τη γλυκύτατη Dior, αν δεν έχει βρεθεί κάποιος άλλος. Προσπάθησα να σας στείλω mail αλλά για κάποιο λόγο δεν το κατάφερα, συνέχεια μου επιστρέφει (recipient unknown), μάλλον δεν είναι σωστή η διεύθυνση. Είμαστε μια πολύ φιλόζωη οικογένεια που αποτελείται από 3 άτομα, ο σύζυγός μου κι εγώ και ο γιος μας που είναι μεγάλος, 20 χρονών. Ήδη έχουμε μια γάτα, επίσης από υιοθεσία, τη Michelle, που είναι περσική, στειρωμένη και συνομήλικη με τη Dior. Πιστεύω ότι θα έκαναν ωραία παρέα και παιχνίδια μαζί. Ζούμε στο κέντρο της Αθήνας, στο διαμέρισμα και η γάτα δεν μπορεί να βγει έξω, παρά μόνο στο μπαλκόνι. Είμαι εκπαιδευτικός και εργάζομαι πολύ κοντά στο σπίτι μας και ως εκ τούτου είναι λίγες οι ώρες που να μην είναι κάποιος στο διαμέρισμα. Ως προς τη πείρα με τις γάτες, πιστεύω ότι πληρώ τις προϋποθέσεις καθώς μια ζωή είχα κάποια γατούλα στο σπίτι, πάντα με όλη την απαραίτητη φροντίδα και αγάπη. Το τηλέφωνό μου είναι 2106435278 ή 6948546653 και θα χαρώ να σας δώσω οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σας ενδιαφέρει.

Αυτή η γατούλα είναι σαν κουφετάκι. Καλή τύχη Dior :)

Καλά, George πας να μας σκάσεις, περιμένουμε όλοι στο σπίτι να επικοινωνήσεις και ΤΙΠΟΤΑ;:worry:

Κουκλίτσες ζωγραφιστές! Και η Dior και η Cherry darling :)
Εύχομαι γρήγορα σε ένα καλό σπίτι η Dior, από όσο βλέπω έχει ήδη προσφορές :D

Πραγματικα, να βρει κι αυτη η κουκλιτσα ενα τοσο καλο σπιτακι και μια τοσο καλη οικογενεια, σαν της Τσερρυ.

Τι να πω παιδιά, μπορεί και να μην τη δίνει τελικά ο άνθρωπος, του άφησα το μήνυμα εδώ στο φόρουμ, του έστειλα πμ και δεν έχει επικοινωνήσει καθόλου. Αν το μετάνιωσε – απόλυτα φυσιολογικό θα το έβρισκα, απλά μου κάνει εντύπωση αυτή η σιωπή… Κρίμα γιατί την ερωτευτήκαμε με το που την είδαμε και φαντάζομαι και η Μισέλ μας θα ενθουσιαζόταν με τη γατίσια παρέα!

Τι να πω παιδιά, μπορεί και να μην τη δίνει τελικά ο άνθρωπος, του άφησα το μήνυμα εδώ στο φόρουμ, του έστειλα πμ και δεν έχει επικοινωνήσει καθόλου. Αν το μετάνιωσε – απόλυτα φυσιολογικό θα το έβρισκα, απλά μου κάνει εντύπωση αυτή η σιωπή… Κρίμα γιατί την ερωτευτήκαμε με το που την είδαμε και φαντάζομαι και η Μισέλ μας θα ενθουσιαζόταν με τη γατίσια παρέα!
Αυτη τη στιγμη ειναι συνδεδεμενος απ' οτι ειδα, δεν του στελνεις ενα PM τωρα.

Δεν το είχα προσέξει, θα το δοκιμάσω αμέσως!

Πραγματικα, να βρει κι αυτη η κουκλιτσα ενα τοσο καλο σπιτακι και μια τοσο καλη οικογενεια, σαν της Τσερρυ.
ευχαριστούμε και ευχομαστε το ίδιο!!!!!

Καλημέρα. Τί έγινε τελικά ?

Hcherry θα γινει πιο χοντρομπαλου...χαχα αλλα ειναι κουκλα κριμα που θα την δωσει αλλα αν ειναι για το καλο της κουκλας τοτς ελπιζω ολα να γινουν με το καλο γρηγορα..

ρε παιδια τι συμβαινει τελικα με την γατουλα?εχει δοθει?γιατι δεν υπαρχει ανταποκριση απο το κυριο που εβαλε την αγγελια?

Βρε παιδια,η αγγελια μπηκε πριν τεσσερις μερες μολις,μπορει ο ανθρωπος να μην εχει μπει να την τσεκαρει,ή να του ετυχε κατι...λιγη υπομονη.

εχεις δικιο..ισως πρεπει να περιμενουμε..παντως να ευχηθω και εγω τα καλυτερα για αυτο το υπεροχο γατακι και ελπιζω να το παρει η καλυτερη δυνατη οικογενεια!

Εχω τον Τάσο και την Μάντυ αλλά την θέλω θανάσιμα ... ΤΩΡΑ !!!!!
Είναι κακό ;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back