Χαρίζεται κοινωνικός νεαρός, ομιλητικός, χαδιάρης και χουρχούρης

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

ΞένιαΚ

Νεοφερμένο μέλος

Η ΞένιαΚ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 118 μηνύματα.
Τα αδελφάκια του βρίσκονται ήδη στα καινούργια τους σπιτάκια:clapup::clapup::clapup:, αλλά ο κούκλος της φωτογραφίας φιλοξενείται ακόμα στο κτηνιατρείο. Πρόκειται για κακοποιημένα πρώην αδεσποτάκια που διασώθηκαν και φιλοξενούνται. Ο νεαρός μας έχει αφήσει πίσω του τις άσχημες ημέρες και έχει εξελιχθεί σε ένα πολύ γλυκό πλάσμα που τα πάει καλά με όλους. Φιλικός με άλλες γατούλες, σκυλάκια αλλά και παιδιά:thumbsup::thumbsup::thumbsup:. Απολαμβάνει τις αγκαλιές και τα χάδια και με το πρώτο άγγιγμα, βάζει μπροστά την γουργουρομηχανή και δεν σταματάει με τίποτα! Είναι περίπου 51/2 μηνών και πολύ ομιλητικός. Θα δοθεί στειρωμένος και αποπαρασιτωμένος εσωτερικά και εξωτερικά. Βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, αλλά μπορεί και να μεταφερθεί και εκτός. Τηλ. επικοινωνίας: 6944420940 Ξένια ή με mail στο aptart@otenet.gr
Υπό την αιγίδα της
ΜΚΟ ΓΑΤΟΟΜΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Thessaloniki Cat Group NGO
Αρ. Πρωτ. Θεσ/νίκης 47320/ 2/9/2010

red7h.jpg

red11g.jpg

red14n.jpg

red17.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Χαρίζεται κοινωνικός νεαρός,ομηλιτικός,χαδιάρης και χουρχούρης

Είναιν πανέμορφος ο μικρούλης,την καλύτερη τύχη να έχει!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναιν πανέμορφος ο μικρούλης,την καλύτερη τύχη να έχει!!:D

Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια:redface::redface: Μακάρι, γιατί έχει μείνει μόνος του και του στοιχίζει η μοναξιά, επειδή είναι πολύ κοινωνικός.

Απάντηση: Χαρίζεται κοινωνικός νεαρός,ομηλιτικός,χαδιάρης και χουρχούρης

Ειναι κουκλακι, μικρουλικο. Ευχομαι συντομα να βρει το σπιτι του και την παρεουλα που τοσο χρειαζεται.

Μακάρι να βρει κι αυτός σύντομα το σπίτι του! :D

Άντε, σπιτάκι κ γρήγορα! Να εξασφαλιστεί κι αυτό σύντομα. :)

Βάσω, Γιώργο, Fideloudi, ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές:D:D Για κάποιο λόγο δεν μου έρχονται ενημερώσεις, γιαυτό άργησα να σας απαντήσω:redface:. Θα παρακαλούσα αν κάποιος από εσάς έχει facebook, να τον προωθήσει και εκεί αν μπορεί, μιας και εγώ δεν έχω. Μακάρι να βρει γρήγορα κι αυτός το σπιτάκι του. Πρόκειται πραγματικά για έναν από τους πιο τρυφερούς γατούληδες που έχω συναντήσει ποτέ μου. Έμαθε και δίνει και φιλάκια!!!

Γεια σου κ πάλι Ξένια! Θα τον προωθήσω εγώ στο Facebook κ θα σας στείλω το link :)

Αχου μωρε το γλυκουλι μου, δινει και φιλακια. Δωστου ενα κι απο μενα. :kissing:

Γεια σου κ πάλι Ξένια! Θα τον προωθήσω εγώ στο Facebook κ θα σας στείλω το link :)

Σε ευχαριστώ πολύ!!:bigarmhug:bigarmhug

Αχου μωρε το γλυκουλι μου, δινει και φιλακια. Δωστου ενα κι απο μενα. :kissing:

Ευχαρίστως:kissing::kissing: Δικαιολογίες ψάχνω για να τον φιλάω:whistle::whistle::whistle::P

Καλησπέρα! Η αγγελία έχει ήδη αρχίσει να εμφανίζεται στο Facebook, από την ίδια τη γατοομάδα Θεσσαλονίκης. Την προώθησα κι εγώ κ σε άλλες σελίδες/γκρουπ. Ιδού μερικά:

https://www.facebook.com/photo.php?f...16501875.57291.161825510505563&type=1&theater
https://www.facebook.com/STRAY.CATS.KITTENS.ATHENS
https://www.facebook.com/pages/Adespota-gatakia/140706656970?fref=ts
https://www.facebook.com/ThessalonikiCatGroupDirectionN.G.O?fref=ts

Καλησπέρα! Η αγγελία έχει ήδη αρχίσει να εμφανίζεται στο Facebook, από την ίδια τη γατοομάδα Θεσσαλονίκης. Την προώθησα κι εγώ κ σε άλλες σελίδες/γκρουπ. Ιδού μερικά:

https://www.facebook.com/photo.php?f...16501875.57291.161825510505563&type=1&theater
https://www.facebook.com/STRAY.CATS.KITTENS.ATHENS
https://www.facebook.com/pages/Adespota-gatakia/140706656970?fref=ts
https://www.facebook.com/ThessalonikiCatGroupDirectionN.G.O?fref=ts

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και εγώ και ο γατούλης!!:bigarmhug:bigarmhug:kissing::kissing:

Το μικρό πορτοκαλί αγόρι, ακόμα περιμένει κάποιον που θα τον ερωτευτεί και θα τον υιοθετήσει. Εξελισσεται όλο και περισσότερο σε έναν χαδιάρη, γλυκό και χουρχούρη γατούλη που τα πάει καλά με όλους. Σήμερα ήρθε και η αδελφούλα του, που έχει υιοθετηθεί, στο ιατρείο και ενώ αυτός την μύριζε και της μιλούσε, η άλλη, η πριγκηπέσσα, του γύρισε την πλάτη και του έκανε κχχχχ :xtipao::xtipao: Θυληκά :pfff::pfff:
Νέες φώτο σύντομα:pc::pc:

Το μικρό πορτοκαλί αγόρι, ακόμα περιμένει κάποιον που θα τον ερωτευτεί και θα τον υιοθετήσει. Εξελισσεται όλο και περισσότερο σε έναν χαδιάρη, γλυκό και χουρχούρη γατούλη που τα πάει καλά με όλους. Σήμερα ήρθε και η αδελφούλα του, που έχει υιοθετηθεί, στο ιατρείο και ενώ αυτός την μύριζε και της μιλούσε, η άλλη, η πριγκηπέσσα, του γύρισε την πλάτη και του έκανε κχχχχ :xtipao::xtipao: Θυληκά :pfff::pfff:
Νέες φώτο σύντομα:pc::pc:
Γυναικες παιδι μου, μη δινει σημασια πες του. Ειμαι σιγουρη πως συντομα θα βρει κι αυτος την οικογενεια που του αξιζει, μιας και ειναι ακρως ερωτευσιμος, ο κουκλος.

Ειναι ενας γλυκουλης και πανεμορφος γατουλης!!!!:)
Ευχομαι να βρεθει και γι'αυτον ενα ζεστο και γεματο αγαπη σπιτι!!!

Βάσω :bigarmhug :bigarmhug :kissing::kissing:
Κατερίνα - Γιώργος ευχαριστούμε για τις ευχές:thumbsup::thumbsup::bigarmhug

Πανέμορφο ζουζούνι, εύχομαι σύντομα να βρεις το παντοτινό σου σπιτάκι, μια ζεστή αγκαλιά για τις κρύες νύχτες του χειμώνα που έρχεται :)

Πανέμορφο ζουζούνι, εύχομαι σύντομα να βρεις το παντοτινό σου σπιτάκι, μια ζεστή αγκαλιά για τις κρύες νύχτες του χειμώνα που έρχεται :)

Ευχαριστώ πολύ Jejebel :kissing::kissing: για τα καλά σου λόγια και τις ευχές. Μπορεί στις φώτο να φαίνομαι ένα απλό, συνηθισμένο ασπρό κόκκινο γατάκι, αλλά οι φωτογραφίες δεν μπορούν να αποτυπώσουν ούτε το δυνατό μου χουρχούρισμα, ούτε την απόλαυση που νιώθω όταν σκαρφαλώνω σε αγκαλιές, ούτε τη μοναδική προσωπικότητα μου. Ελπίζω, να βρεθεί κάποιος γρήγορα, και για μένα, για να του ξεδιπλώσω όλα τα προτερήματα μου:P:P Όχι τίποτα άλλο αλλά άκουσα ότι ο φετινός χειμώνας θα είναι βαρύς:(:( και εγώ λατρέυω τη ζέστη:)

Έτσι είναι Ξένια μου, όπως τα λες. Ένα γατάκι δεν είναι καρτποστάλ. Είναι μια ψυχούλα ζεστή γεμάτη αγάπη, νάζι και αρκετή τρέλα. Είμαι σίγουρη πως αυτός ο μικρούλης θα κάνει κάποιον πολύ ευτυχισμένο σύντομα!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back