Pocahontas
Δραστήριο μέλος
Η Pocahontas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 521 μηνύματα.
04-10-11
19:45
"Κι εγώ.. κι εγώ είμαι κοριτσάκι 3,5 μηνών αποπαρασιτωμένη εσωτερικά και εξωτερικά και ψάχνω σπιτάκι μόνιμο ή προσωρινό γιατί η φιλοξενία μου τελείωνει στις 15 Οκτωβρίου! Με πετάξανε στην αυλή του προσωρινού σπιτιού μου αλλά οι ένοικοι του επιστρέφουν και το θέλουν για να μείνουν. Είμαι λίγο πιο επιφυλακτική από τα άλλα αν με αγαπήσετε είμαι εξίσου καλόβολη και χουρχουριστή. Σας παρακαλώ θα μου δώσετε ένα σπιτάκι?? Το πρώτο μου εμβόλιο και τη στείρωση μου θα μας τα κάνουν δώρο και θα με μεταφέρουν οπουδήποτε εντός αττικής!!"
Τηλ. Επικ. 6971806445
Τηλ. Επικ. 6971806445
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
Η Pocahontas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 521 μηνύματα.
21-10-11
20:35
κανείς για αυτήν την κουκλίτσα? θα βρεθεί στο δρόμο σε μία βδομάδα αν δε βρεθεί σπιτάκι φιλοξενίας/υιοθεσίας δυστυχώς.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool