Χαρίζεται μια μικρή λιονταρίνα και ένα πιγκουινάκι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

youla

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η youla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 388 μηνύματα.
Τα είδα στο κτηνιατρείο που πηγαίνω τα γατόνια μου. Μέσα στα κλουβάκια τους η μικρή λιονταρίνα έπαιζε νευρικά και το πιγκουινάκι ήταν ήσυχο και σκεπτικό. Και τα δυο φώναζαν "πάρτε με από δω". Ετσι τα βγαλα και εγώ φωτο μπας και τα ερωτευτεί κάποιος υποψήφιος γατογονιός:P.
Η τιγρέ είναι περίπου 2-3 μηνών και το άλλο που δε ξέρουμε ακόμα τι είναι θα είναι ενός μήνός περίπου. Τηλ. 210/2633238, 210/2633288, περιοχή Αγιοι Ανάργυροι. Καλή τους τύχη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• gatoula.jpg
    gatoula.jpg
    310,2 KB · Εμφανίσεις: 60
  • gatoula2.jpg
    gatoula2.jpg
    428,4 KB · Εμφανίσεις: 51
  • gataki.jpg
    gataki.jpg
    375,6 KB · Εμφανίσεις: 36
Κουκλιά! Ειδικά η λιονταρίνα θα γίνει μια φουντωτή θεά!! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Από κοντά είναι ακόμα πιο φουντωτή και έχει κάτι μουστάκες τεράστιες...

Τι γλυκα που ειναι!!! καλη τυχη να εχουν!!!:D

θέλω το tigre!!που μπορώ να το βρω?σε ποια περιοχή? τα πάει καλά με αλλα γατάκια? έχω ήδη μια αλλα είναι λίγο ακοινώνητη:P

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Είναι σε κτηνιατρείο στους Αγίους Αναργύρους, Δημοκρατίας & Αθανασίου Διάκου 4, Τηλ. 210/2633238. Η γατούλα είναι πολύ φιλική με τους ανθρώπους και στο κτηνιατρείο έχει συναναστραφεί και με άλλα γατάκια. Δε νομίζω να έχει πρόβλημα με άλλα ζωάκια. Από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφη:P

Ειναι πανεμορφες!!!!! Μακαρι να βρουν ενα ζεστο σπιτακι!!!!!

θα ήθελα πολύ η έχω αυτή τη πανέμορφη γατούλα !! t μονο πρόβλημα είναι ότι είμαι από Κρήτη :(
άραγε θα μπορούσε με κάποιο τρόπο η τη στείλουν ηράκλειο ?? πιστεύω λίγο αδύνατο αλλα δη έχω τίποτα η χάσω με το η ρωτάω ...
τα μεταφορικά t καραβιού t αναλαμβάνω εγώ ... :/ :/

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Τι νεα απο τις γατουλες?

κάποιος να μας ενημερώσει για τις γατούλες υπάρχει ή θα πρέπει να απευθυνθούμε στο κτηνιατρίο ???

κάποιος να μας ενημερώσει για τις γατούλες υπάρχει ή θα πρέπει να απευθυνθούμε στο κτηνιατρίο ???
Εχεις παρει στα τηλεφωνα που ειναι στο 1ο ποστ;;:)

μα γι' αυτό ρωτάω !!
να περιμένω απάντηση από δω ή να πάρω στο συγκεκριμένο τηλ μν περιμένω άδικα δλδ ...

μα γι' αυτό ρωτάω !!
να περιμένω απάντηση από δω ή να πάρω στο συγκεκριμένο τηλ μν περιμένω άδικα δλδ ...
οπωσδηποτε να παρεις τηλεφωνο...απο τη στιγμη που το βαζουν,σημαινει οτι απο εκει περιμενουν επικοινωνια..:)

Η κούκλα η τιγρέ δόθηκε αμέσως καθώς ήταν πολύ εντυπωσιακή και περιμένει το ασπρόμαυρο πιγκουινάκι το οποίο είναι ντροπαλό και πολύ ήσυχο και επιτρέψτε μου λόγω εμπειρίας να επισημάνω ότι πρέπει ναι είναι και πανέξυπνο ζώο. Τεστάρει κάθε φορά αυτούς που πλησιάζουν στο κλουβί και αν του αρέσει η φάτσα τους έρχεται μπροστά στα κάγκελα αλλά ποτέ πολύ μπροστά ώστε να το αγγίξουν:P
Ξαναγράφω τα τηλέφωνα του κτηνιατρείου 210/2633238, 210/2633288 , Αγιοι Ανάργυροι

πολυ χαιρομαι για την κουκλα:clapup::clapup::clapup:
καλη ζωουλα να της ευχηθουμε
:D:D:D

Χαρηκα πολυ για την τιγρουλα!!! Ελπιζω να βρει και το πιγκουηνακι ενα σπιτακι!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back