Vagelicious
Νεοφερμένο μέλος
Η Vagelicious αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
21-06-10
19:26
Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα!
Το εν λόγω γατάκι το βρήκα χθες πρωί πρωί, ήταν μόνο του και προσπαθούσε να περάσει το δρόμο(...) Καθώς δεν είχα ποτέ μου γατάκι, η παρούσα on-line κοινότητα μου φάνηκε πολύ χρήσιμη για να το περιποιηθώ
Χθες ήταν φοβισμένο και μαζεμένο, σήμερα είναι πολύ κεφάτο και παιχνιδιάρικο. Δυστυχώς δεν μπορώ να το κρατήσω διότι κανείς από την οικογένειά μου δεν επιθυμεί ζωάκια στο σπίτι (τα αγαπάνε, απλά δεν θέλουν κατοικίδια...) και αυτός είναι ο λόγος που δεν είχα ποτέ γατούλι, αυτό όμως δεν άντεξα να το αφήσω μόνο του ανάμεσα στα αυτοκίνητα οπότε μου επιτρέψανε να το κρατήσω λίγες μέρες μέχρι να βρεθεί κάποιος καλός (και τυχερός) γατόφιλος να το αναλάβει...
Λίγα λόγια τώρα γι'αυτήν την ψυχούλα... Είναι (μάλλον) 3-5 εβδομάδων, δεν είμαι και πολύ σχετική ας με διορθώσει κάποιος κρίνοντας από τις φωτογραφίες... Δεν έχω ιδέα για το φύλο του, σήμερα πήγα στο pet-shop και μου έδωσαν ένα ελαφρύ spray για τους ψύλλους και το καθάρισα όσο μπόρεσα, δεν καθόταν να το ψεκάσω, τρόμαζε γιατί είναι μωράκι
Σε κτηνίατρο δυστυχώς δεν μπορώ να το πάω για οικονομικούς λόγους, τα μόνα που μπόρεσα να πάρω ήταν το spray και η άμμος για την ανάγκη του. Προσπαθώ να του μάθω να πηγαίνει στην άμμο, αλλά έχει πάθει μια εμμονή με μία γλάστρα της μάνας μου που δεν έχει φυτό μέσα και πάει και τα κάνει εκεί αλλά του την έκρυψα και στη θέση της έβαλα την άμμο, και ακολουθώ τη διαδικασία που χρειάζεται για να μάθει.
Είναι γλυκύτατο όπως θα δείτε και πολύ παιχνιδιάρικο, επίσης ήσυχο και πανέξυπνο. Είναι η φάση που αρχίζει να εξερευνεί γύρω του και να μυρίζει τα πάντα, οπότε δεν θα έχει πρόβλημα στην προσαρμογή του όποιος τελικά το υιοθετήσει... Το αγάπησα πάρα πολύ το γλυκό μου, και στενοχωριέμαι που πρέπει να το αποχωριστώ, αλλά θα είμαι ήσυχη αν το αναλάβει κάποιος με πολλή αγάπη... Ξέχασα να σας πω ότι το έχω σε μια εσωτερική αυλή, και δεν μπορεί να βγει έξω, οπότε είναι καθαρούλι, αν και καμιά φορά σκαλίζει τις γλάστρες οπότε το καθαρίζω λίγο...
Ήδη όλοι το έχουν αγαπήσει αλλά δεν γίνεται να το κρατήσουμε... Η εσωτερική αυλή που το έχουμε είναι της γιαγιάς μου, η οποία είναι 90 χρονών και ανάπηρη και έχει παραξενέψει πάρα πολύ, ήδη έχει αρχίσει να το ζηλεύει που ασχολούμαστε μαζί του, οι ηλικιωμένοι ξέρετε καμιά φορά κάνουν σαν κακομαθημένα νήπια. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο e-mail: eva_bat13@hotmail.gr και στο κινητό 6974289772, εγώ το λατρεύω και θέλω να το έχω αγκαλιά για πάντα αλλά δεν γίνεται... Ελπίζω κάποτε να μπορώ να κρατήσω ένα γατάκι για πάντα. Αυτό είναι τόσο καλό και αξιολάτρευτο, θα ήθελα πολύ να αποκτήσει μια οικογένεια που να το προσέχει και να το αγαπάει διότι έτσι του αξίζει... Με συγχωρείτε για την πολυλογία μου, ό,τι περεταίρω θέλετε ρωτήστε με είτε από εδώ, είτε από το τηλέφωνο, είτε από το mail. Μένω στον Ταύρο και δυστυχώς δεν διαθέτω αμάξι. Και τέλος, οι φωτογραφίες ^.^
Το εν λόγω γατάκι το βρήκα χθες πρωί πρωί, ήταν μόνο του και προσπαθούσε να περάσει το δρόμο(...) Καθώς δεν είχα ποτέ μου γατάκι, η παρούσα on-line κοινότητα μου φάνηκε πολύ χρήσιμη για να το περιποιηθώ
Χθες ήταν φοβισμένο και μαζεμένο, σήμερα είναι πολύ κεφάτο και παιχνιδιάρικο. Δυστυχώς δεν μπορώ να το κρατήσω διότι κανείς από την οικογένειά μου δεν επιθυμεί ζωάκια στο σπίτι (τα αγαπάνε, απλά δεν θέλουν κατοικίδια...) και αυτός είναι ο λόγος που δεν είχα ποτέ γατούλι, αυτό όμως δεν άντεξα να το αφήσω μόνο του ανάμεσα στα αυτοκίνητα οπότε μου επιτρέψανε να το κρατήσω λίγες μέρες μέχρι να βρεθεί κάποιος καλός (και τυχερός) γατόφιλος να το αναλάβει...Λίγα λόγια τώρα γι'αυτήν την ψυχούλα... Είναι (μάλλον) 3-5 εβδομάδων, δεν είμαι και πολύ σχετική ας με διορθώσει κάποιος κρίνοντας από τις φωτογραφίες... Δεν έχω ιδέα για το φύλο του, σήμερα πήγα στο pet-shop και μου έδωσαν ένα ελαφρύ spray για τους ψύλλους και το καθάρισα όσο μπόρεσα, δεν καθόταν να το ψεκάσω, τρόμαζε γιατί είναι μωράκι
Σε κτηνίατρο δυστυχώς δεν μπορώ να το πάω για οικονομικούς λόγους, τα μόνα που μπόρεσα να πάρω ήταν το spray και η άμμος για την ανάγκη του. Προσπαθώ να του μάθω να πηγαίνει στην άμμο, αλλά έχει πάθει μια εμμονή με μία γλάστρα της μάνας μου που δεν έχει φυτό μέσα και πάει και τα κάνει εκεί αλλά του την έκρυψα και στη θέση της έβαλα την άμμο, και ακολουθώ τη διαδικασία που χρειάζεται για να μάθει.Είναι γλυκύτατο όπως θα δείτε και πολύ παιχνιδιάρικο, επίσης ήσυχο και πανέξυπνο. Είναι η φάση που αρχίζει να εξερευνεί γύρω του και να μυρίζει τα πάντα, οπότε δεν θα έχει πρόβλημα στην προσαρμογή του όποιος τελικά το υιοθετήσει... Το αγάπησα πάρα πολύ το γλυκό μου, και στενοχωριέμαι που πρέπει να το αποχωριστώ, αλλά θα είμαι ήσυχη αν το αναλάβει κάποιος με πολλή αγάπη... Ξέχασα να σας πω ότι το έχω σε μια εσωτερική αυλή, και δεν μπορεί να βγει έξω, οπότε είναι καθαρούλι, αν και καμιά φορά σκαλίζει τις γλάστρες οπότε το καθαρίζω λίγο...
Ήδη όλοι το έχουν αγαπήσει αλλά δεν γίνεται να το κρατήσουμε... Η εσωτερική αυλή που το έχουμε είναι της γιαγιάς μου, η οποία είναι 90 χρονών και ανάπηρη και έχει παραξενέψει πάρα πολύ, ήδη έχει αρχίσει να το ζηλεύει που ασχολούμαστε μαζί του, οι ηλικιωμένοι ξέρετε καμιά φορά κάνουν σαν κακομαθημένα νήπια. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο e-mail: eva_bat13@hotmail.gr και στο κινητό 6974289772, εγώ το λατρεύω και θέλω να το έχω αγκαλιά για πάντα αλλά δεν γίνεται... Ελπίζω κάποτε να μπορώ να κρατήσω ένα γατάκι για πάντα. Αυτό είναι τόσο καλό και αξιολάτρευτο, θα ήθελα πολύ να αποκτήσει μια οικογένεια που να το προσέχει και να το αγαπάει διότι έτσι του αξίζει... Με συγχωρείτε για την πολυλογία μου, ό,τι περεταίρω θέλετε ρωτήστε με είτε από εδώ, είτε από το τηλέφωνο, είτε από το mail. Μένω στον Ταύρο και δυστυχώς δεν διαθέτω αμάξι. Και τέλος, οι φωτογραφίες ^.^
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η youla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 388 μηνύματα.
21-06-10
19:49
Καλή του τύχη!!! Βάλε την αγγελία και σε άλλα sites για να έχεις πιθανότητες και να την επαναλαμβάνεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα.
22-06-10
13:13
Καλησπέρα! Βάλε αγγελίες και εδώ . Το μικρούλι έχει πολύ ωραία χρώματα. Μήπως μπορείς να ξεχωρίσεις το φύλο του; Εύχομαι καλή τύχη...
kli0
Νεοφερμένο μέλος
Η kli0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
22-06-10
13:15
ομορφούλικο και φοβισμένο ακόμα
Με λίγα χάδια θα συνέλθει, καλή του τύχη!
Με λίγα χάδια θα συνέλθει, καλή του τύχη!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vagelicious
Νεοφερμένο μέλος
Η Vagelicious αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
22-06-10
13:20
Ευχαριστώ πολύ για τα links! Το είδαν 2 φίλοι που έχουν εμπειρία από γάτες και υποστηρίζουν ότι είναι κορίτσι αλλά δεν είναι και σίγουροι(...) Έχω αγχωθεί πάρα πολύ γιατί το νοιάζομαι υπερβολικά κι έχω και την πίεση να το δώσω άμεσα, σας ευχαριστώ για την ενθάρρυνση 
Υ.Γ. Χάδια έχει πάρα πολλά πάντως, έχει και μια μανία να κρύβεται και να χουχουλιάζει στις πτυχές της φούστας μου το γλυκό μου^^ Δαγκώνει και λίγο αλλά θα το συμμορφώσω σιγά σιγά με καλό τρόπο και υπομονη

Υ.Γ. Χάδια έχει πάρα πολλά πάντως, έχει και μια μανία να κρύβεται και να χουχουλιάζει στις πτυχές της φούστας μου το γλυκό μου^^ Δαγκώνει και λίγο αλλά θα το συμμορφώσω σιγά σιγά με καλό τρόπο και υπομονη

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum