Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Kat_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα.
06-10-11
22:18
Χαριζεται ενα πραγματικο κουκλακι!!!!!
6972359502
6972359502
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marmo2769
Νεοφερμένο μέλος
Η marmo2769 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
06-10-11
23:09
Απάντηση: ****** Χαρίζεται μικρό φουντωτό θαυματάκι!! *********
Κατερίνα γειά σου. Είμαι η Αθηνά με θυμάσαι? μπορω να σε πάρω τηλ. η θα ενοχλήσω?
Κατερίνα γειά σου. Είμαι η Αθηνά με θυμάσαι? μπορω να σε πάρω τηλ. η θα ενοχλήσω?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος
Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα.
07-10-11
14:17
Όπως το λές!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ κουκλάκι!!! Πες ότι έχει ήδη υιοθετηθεί!
Myrtle
Διάσημο μέλος
Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα.
07-10-11
14:35
Απίστευτο γατουλίνι!
Ματάρες τέλειες!
Απίστευτο γατουλίνι!
Ματάρες τέλειες!

sisherity
Νεοφερμένο μέλος
Η sisherity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 50 μηνύματα.
09-10-11
17:04
αγαπη μου!!! τι ομορφια ειναι αυτη!!!;;! πανεμορφο!! υιοθετηθηκε ή προλαβαινω να πω οτι ενδιαφερομαι κι εγω;;
αγαπη μου!!! τι ομορφια ειναι αυτη!!!;;! πανεμορφο!! υιοθετηθηκε ή προλαβαινω να πω οτι ενδιαφερομαι κι εγω;;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum