Χαρίζεται ομορφούλι τιγράκι 1μήνα!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Nasia16655

Νεοφερμένο μέλος

Η Nasia16655 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα.
Ο τιγρούλης στις φωτογραφίες βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση υγείας, ήταν σχεδόν 2 εβδομάδων αδύνατος και βρώμικος, δεν έτρωγε και δεν είχε δύναμη ούτε καν να περπατήσει.

Μετά από πολύ φροντίδα και αγάπη καταφέραμε να τον σώσουμε και τώρα είναι υγιής, φαγανός και πολύ τρυφερός και παιχνιδιάρης.
Πηγαίνει στην άμμο του και μπορεί και τρώει και κροκέτες για μικρά γατάκια, αδυναμία του είναι και τα κομματάκια ψητού κοτόπουλου :D!

Επειδή έχουμε και άλλες 3 γάτες δεν μπορούμε δυστυχώς να τον κρατήσουμε και θέλουμε να του βρούμε ένα ζεστό σπίτι όπου θα του δώσουν πολύ φροντίδα και αγάπη.

Παρακαλώ όποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει μαζί μου στο nasiapostol@gmail.com.

Ευχαριστώ,
Νάσια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Το εβαλα στο ΦΒ μου. Με τετοια πουά-κοιλίτσα θα γινει χαμός!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ευχαριστώ πολύ!

Νααααααασια!!:clapup:
Πως παει?
Εχεις βαλθει να με κανεις πολυτεκνο?
Ειναι φοβερος ο Τιγρης , και συναμα πολυ τυχερος που επεσε στα χερια σου:D
Θελω ειλικρινα να του ζουπηξω καθε βουλα στην κοιλαρα του !

Ειναι αστερι!

Γειά σου Βαγγέλη μια χαρά είμαι :D !
Τα παιδιά σου καλά? Ο μικρός συνεχίζει να είναι φαγανός και χαδιάρης?

Όσο για τον τιγρούλι δεν εξηγείται αλλιώς εμένα οι γάτες με βρίσκουν δεν τις βρίσκω! χιχιχι

Κοιλιά είναι όλα τα λεφτά και που να τον δεις όταν του δίνω το γάλα του κ φουσκώνει η κοιλίτσα έχει πολύ πλάκα :clapup:

Καλή τύχη , είναι πολύ φάτσας ο μικρός , είναι και τιγρέ , έχει και τις βουλίτσες στην κοιλίτσα...θα κλέψει καρδιές!

Υπάρχει ακόμα το γατάκι;

Υπάρχει ακόμα το γατάκι;

Απο οσο γνωριζω ναι.
Αν ενδιαφερεσαι εχω το τηλεφωνο της κοπελας μιας και απο εκεινην πηρα το 2ο γατακι μου.
Ισως να μη δει το μηνυμα σου τετιες μερες , αλλα μπορω να σου στειλω το κινητο της σε pm αν σου εχει κανει κλικ ο μικρος.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back