Χαρίζεται ο Βαγγέλης....:(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

hionath1980

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Μαγδαληνή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 249 μηνύματα.
Μετά λύπης μου βάζω αυτή την αγγελεία....Μετακομίζουμε σύντομα σε νήσι και δυστοιχώς το καλο μου κουνέλι δεν μπορεί να μας ακολουθήσει λόγω σπιτιού. Οπότε σκέφτηκα να τον χαρίσω σε ενα καλό σπίτι...! Λοιπόν :

Ο Βαγγελάκης μας είναι 2μισι χρονών , ζωηρός και ατίθασος!!!! Είναι ένα κουκλάκι!!! Έχει μάθει και μένει έξω απο το σπίτι, στο μπαλκόνι ελεύθερος και χαλαρός!!!Τρώει ΜΟΝΟ ξυρή τροφή (είναι καλύτερη για την υγεία του). Θα προτημιθεί σπιτι με αυλή ή σπίτι που θα του παρέχει την ελευθερία στην οποία τον έμαθα και οχι σαν "καναρίνι" στο κλουβί!!! Επίσης θα μπορούσε να τον πάρει κάποιος που έχει και μια θυλική εαν θέλει να την ζευγαρώσει!!! Για πληροφορίες 6946398222/2310704324 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

55291188867396017105830.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικά ο Βαγγελάκης Βρήκε σπίτι σε ενα πολύ όμορφο κτήμα εκτός πόλης...Τώρα κάνει παρέα με άλλα κουνελάκια μακρυά απο το τσιμεντένιο μου μπαλκόνι... Θα μου λείψεις καλέ μου...!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικά ο Βαγγελάκης Βρήκε σπίτι σε ενα πολύ όμορφο κτήμα εκτός πόλης...Τώρα κάνει παρέα με άλλα κουνελάκια μακρυά απο το τσιμεντένιο μου μπαλκόνι... Θα μου λείψεις καλέ μου...!
Σιγουρα δε τα σφαζουν? Γιατι κτημα και εκτος πολης με πολλα κουνελια...:/::knife:

Οχι.....δεν σφάζουν :).... Μπορω να τον επισκεπτομαι οποτε θελω....ακομη και να τον παρω πισω οποτε θελω...Δεν ειναι τετοιου ιδους κτημα...θα το τσεκαρω συχνα οπως και να εχει!

εγω παντος τα εχω μια χαρα τα κουνελακια! και δεν τα σφαζω!!!

εγω παντος τα εχω μια χαρα τα κουνελακια! και δεν τα σφαζω!!!

Τελικά μίλησα με μια οικογένεια που τον ήθελε ενώ τον είχα δώσει...και πήγε και τον πίρε!! Τους ελεχγω τακτικα ,μιλαμε συχνα και τους ακούω ενθουσιασμένους!

Με την πρώτη ευκαιρία που θα πάω Θεσσαλονίκη θα τους επισκεφτώ! Οπότε όλα καλά! Τουλάχιστον έφυγε ένα άγχος που είχα!

ωραια!:clapup:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back