Χαρίζεται ο Γκρίζλυ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

ΟΥΡΑΝΙΑ

Περιβόητο μέλος

Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
Καλημέρα. Θα μπορούσα να έχω λίγο την προσοχή σας? Να συστηθώ είμαι ο Γκρίζλυ ο τέλειος γατούλης. Είμαι 2,5 μηνών αλλά τσαχπίνικο αντράκι. Δίνω και φιλάκια άμα λάχει. Επειδή ήμουνα ενοχλητικούλης και έμπαινα να βρω φαγάκι σε χώρους που δεν έπρεπε είπε η φιλενάδα μου να μου βρει ένα σπιτάκι να κάνω τις τσαχπινιές μου. Αυτή την στιγμή βρίσκομαι Κω φιλοξενούμενος αλλά λίγο αργότερα μπορώ να έρθω και Αθήνα και Κέρκυρα άμα γουστάρετε. Αν θέλετε ένα μαγκάκι σαν και εμένα παρακαλώ πάρτε τηλέφωνο την φιλενάδα μου στο 6937808692 (απογευματινές ώρες)

Φιλοζωϊκή Καισαριανής Όλγα Μάλλη
Αριθμός Πρωτοδικείου: 1672/1995

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC00149.jpg
    DSC00149.jpg
    82,1 KB · Εμφανίσεις: 30
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Καλή τύχη να έχει ο όμορφος Γκρίζλυ! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστούμε πολύ :D

Αυτο το μαγκακι ειναι πραγματικα υπεροχο!!Την καλυτερη τυχη να εχει!:D

Καλή τύχη ψυχούλα μου όμορφη!!

Σας ευχαριστούμε όλους αλλά φαίνεται πως ο Γκρίζλυ δεν είναι τυχερούλης. Τον ζήτησε μια υπέροχη οικογένεια πελάτες μας Άγγλοι. Γιαγιά παιδιά εγγόνια αλλά είναι υπερβολικό το ποσό που ζητάνε οι αεροπορικές για την μεταφορά γάτας στην Αγγλία οπότε ο Γκρίζλυ συνεχίζει να ψάχνει σπιτάκι. Είναι τόσο καλό γατάκι δίνει και φιλάκια. Δεν θέλω να αναγκαστώ να τον αφήσω σε αυτό το νησί εδώ κάτω

Παιδιά δεν υπάρχει αυτό που ζω. Εκεί που είχα απογοητευτεί μου τον ζήτησε φίλη έμπειρη γατομάνα και θα της τον δώσω. Αθήνα και θα τον βλέπω. Δεν υπάρχει αυτή η ψυχρολουσία που πήρα. Οπότε ο μικρός ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!!!!!!:D

Υπέροχα αυτά τα νέα, Ουρανία! :clapup:
Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά για αυτόν το μικρό, μακάρι να έχει την καλύτερη τύχη στο νέο του σπίτι! :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back