Χαρίζεται ο Λάκης ο Μαυρούλης!!!

• Thread starter Thread starter fnou
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

fnou

Πολύ δραστήριο μέλος

Η fnou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 1.012 μηνύματα.
Ο Λακης ο μαυρουλης ειναι ενας μικρος κ τσαχπινης πανθηρακος.
εχει μαθει να κανει την αναγκη του στην αμμο κ να τρωει οτι βρισκει μπροστα του:hehe:
θα δοθει με την προυποθεση οτι θα στειρωθει στην καταλληλη ηλικια!
περιοχη νεας σμυρνης

fnouki90@hotmail.com

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSCF0038 (2).JPG
    DSCF0038 (2).JPG
    196,3 KB · Εμφανίσεις: 90
ξεχασα να πω οτι ο Λακης ο μαυρουλης ειναι 2,5 μηνων κ εχει αποπαρασιτωθει εξωτερικα κ εσωτερικα:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: χαριζεται ο Λακης ο Μαυρουλης!!!

Οι μαύρες γάτες είναι μεγάλη καλοτυχία!! Τρέξτε να προλάβετε!!!!!!

κ γω το πιστευω αυτο!
επισης ειναι κ πολυ εξυπνες
;)

ο Λακυ ο μικρουλης ακομα περιμενει το νεο του σπιτι:(

ο λεβεντης μας:clapup::clapup::clapup:

Συνημμένα

• DSCF0004 (6).JPG
    DSCF0004 (6).JPG
    195,6 KB · Εμφανίσεις: 43
  • DSCF0020 (4).JPG
    DSCF0020 (4).JPG
    209,7 KB · Εμφανίσεις: 50
έχχω ιδιαίτερη αδυναμία στα μαυρόγατα..είναι πολύ μεγάλη καλοτυχία....γρήγορα να πάει στο σπιτάκι του!!!!!!!!

ειναι και πολυ εξυπνα;)
τουτος μαθαινει πολυ γρηγορα το κακο και το καλο:whistle:
μη του κανεις και το πιανει αμεσως το νοημα!!!!

Κουκλος!

ναι ο αραπης μου:redface::redface::redface:
ειναι γλυκουλακοοος...

ο Λακης ο μαυρουλης ακομα περιμενει μια ζεστη αγκαλια:worry:

ισως να νομιζετε οτι σας κοροιδευω,αλλα οχι...ειναι το ιδιο γατακι!!!
ο Λακης ο μαυρουλης μεγαλωσε και εχει γινει ενας πανεμορφος μαυρος πανθηρας:clapup:
:clapup::clapup:

Συνημμένα

• DSCF0059 (2).JPG
    DSCF0059 (2).JPG
    150,1 KB · Εμφανίσεις: 45
  • DSCF0207 (4).JPG
    DSCF0207 (4).JPG
    246,9 KB · Εμφανίσεις: 43
Κούκλος είναι!!!
Τα μαύρα γατιά είναι πανέμορφα!!!
Πολλή θετική ενέργεια!

Ειναι κουκλος! Μακαρι να βρει συντομα ενα ζεστο σπιτακι!!!

Μην μας ξεχνατε και μας:giveup:

Ξεχνιεσαι εσυ κουκλακι μου??????????? Καλη τυχη και παλι καλο μου να εχεις!!!!!:D

Θα τον ήθελα πολύ αλλά...είμαι μόλις 14 μένω με την μαμά μου και...πιστεύει ότι η στείρωση είναι κάτι κακό!!!ΈΛΕΟΣ!!!Ο προηγούμενος μου γάτος ο Τούλης δεν στειρώθηκε στην κατάλληλη ηλικία...στειρώθηκε αργότερα...και δυστηχώς...συνέχιζε να βγαίνει έξω μέχρι που...τον πάτησε ένα αμάξι...ήταν ένας άγγελος...ένας άσπρος χαδιάρης...πανέμορφος...έχω όμως μεγάλη αδυναμία στις μαύρες γάτες!!!Τις λατρεύω πάντα ήθελα να έχω ένα μαύρο γατάκι!!!

Σου ευχομαι οταν θα μεγαλωσεις και θα αποκτησεις δικο σου σπιτι να παρεις και εναν μαυρο πανθηρακο να δεις τι υπεροχες στιγμες θα σου χαρισει!
δυστυχως υπαρχουν καποιοι οι οποιοι ειναι κατα της στειρωσης,ομως αν τους εξηγησει καποιος τους λογους η αν πανε σε καποιο γιατρο να ενημερωθουν θα καταλαβουν οτι η στειρωση ειναι πολυ σημαντικη:)
ετσι και γω και η οικογενεια μου,αρχικα ημασταν κατα της στειρωσης,επειτα ομως ακουσαμε,ενημερωθηκαμε,τρεξαμε σε γιατρους και αλλαξαμε γνωμη τελικα;)

Σας καλησπεριζω:)
ο Λακης μας αν ολα πανε καλα αυριο θα παει για στειρωση
:clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας καλησπεριζω:)
ο Λακης μας αν ολα πανε καλα αυριο θα παει για στειρωση
:clapup:

Καλή επιτυχία!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back