Χαρίζεται ο Πέρσης Λίο!

• Thread starter Thread starter Lio
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Lio

Νεοφερμένο μέλος

Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 29 μηνύματα.
Με μεγαλη μου λυπη χαριζω τον γατουλη μου.Δυστηχως εχει πεσει 2 φορες απο τον 5ο οροφο και φοβαμαι οτι η τριτη θα ειναι η μοιραια.Ειναι 11 μηνων με ολη την γατοπροικα. Τηλ.697-2499081 Ελενα .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αφου δεν θελεις να το χαρισεις γιατι απλα δεν του απαγορρευεις την εξοδο στο μπαλκονι?η να το περιφραξεις καπως?:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Χαριζεται ο περσης Λιο!

Καλησπερα.
Δε θα ηταν καλυτερα να περιφραξεις το μπαλκονι ή να μην τον αφηνεις να βγαινει;:worry:

Με μεγαλη μου λυπη χαριζω τον γατουλη μου.Δυστηχως εχει πεσει 2 φορες απο τον 5ο οροφο και φοβαμαι οτι η τριτη θα ειναι η μοιραια.Ειναι 11 μηνων με ολη την γατοπροικα. Τηλ.697-2499081 Ελενα .
Πραγματικά τα κορίτσια έχουν δίκιο. Μήπως θα έπρεπε να περιφράξεις καλά το μπαλκόνι σου ή έστω να μην τον αφήνεις καθολου έξω??? Ειναι κρίμα για το γατάκι να αλλαξει περιβάλλον και ιδιοκτήτη απ τη στιγμή που εχει δεθει μαζί σου και που κι εσύ το θελεις και το μόνο εμπόδιο ειναι το μπαλκόνι... :)

Το μπαλκονι ειναι τεραστιο 20 μετρα μηκος .Να το περιορισω μεσα στο σπιτι ειναι μη φυσιολογικο.

περιφραξε το μπαλκονι. το εκανα κ εγω ειναι πολυ ευκολο:) το εκανα μονη μου τελειως με πλαστικο πλεγμα σε πολυ μεγαλο μπαλκονι, αν δεν υπαρχει αλλος λογος να θες να δωσεις τον γατουλη σου αυτη ειναι μια καλη λυση :)

οπ τωρα ειδα οτι εισαι απο νεα σμυρνη!!;)

Τι εννοεις μη φυσιολογικο;:worry:
Μπορεις να περιφραξεις ενα μερος του,για να μπορει κι ο γατουλης να βγαινει με ασφαλεια.

Δηλαδή όλοι αυτοί που δεν τα βγάζουνε στο μπαλκόνι δεν είναι φυσιολογικό????;);)Και είναι φυσιολογικό να δίνεις τον γατούλι σου επειδή δεν μπορείς να περιφράξεις το μπαλκόνι???

συμφωνω με ολες τις προηγοτυμενες..δεν διανοουμαι να δωσω τις γατες μου επειδη δεν μπορω να τις βγαζω στο μπαλκονι...στο προηγουμενο σπιτι μου ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝ ΜΠΑΛΚΟΝΙ...ανεβαιναν στο παραθυρο και ξεσκαγανε.....τωρα..το τι ειναι φυσιολογικο και τι οχι..ειναι μεγαλη κουβεντα..ουτε εμεις κατα μια εννοια ειναι φυσιολογικο να ζουμε μεσα στο τσιμεντο...

να υποθεσο οτι ειναι στειρωμενος ετσι??? γιατι αν δεν ειναι μηπως πηδαει απ το μπαλκονι για ευνοητους λογους??? ρε ειναι πολυ ομορφο και γλυκο γατακι και ειμαι και fan στο group του στο facebook. Εμενα η καραμελα ζει σε ενα σπιτι 50 τετρ. με ενα μικρο μπαλκονακι. Εγω βασικα δεν θα το εδινα ειδικα για αυτο το λογο. Εδω εμενα η καραμελα με κατουραει οταν κοιμαμε και δεν σκεφτικα ποτε να την δωσω...

ξερω εγω για ξανασκεψου το :(

Ειναι στειρωμενος απο τον Φεβρουαριο !!

Υπήρχε μια κοπέλα που ζητούσα επίμονα πεσικό για υιοθεσία, μπορείς να βάλεις κ μία φωτογραφία του γιατί βοηθάει στο να βρεθεί άτομο

Καλησπερα σε ολους! Τωρα ειδα το θεμα. Αν δεν μπορεις να το κρατησεις (που ειναι κ το καλυτερο για τον γατουλη σου) ενδιαφερομαι να τον παρω εγω.

Είμαι ακόμα ένα άτομο που προτιμά να καταπιέζει τα γατιά του μέσα από το διατρέχει τον οποιοδήποτε κίδνυνο να τα χάσει;)
Μακάρι να γίνει κάτι με την ρενέ που τοιν ζήτησε.

τι εγινε αληθεια με τον γλυκουλη lio?

καλησπερα!και εμενα επεσε 2 φορες απ τον τριτο και εγω σκεφτηκα να την δωσω γιατι ισως δεν περναει καλα μαζι μου αλλα το σκεφτηκα και αποφασισα να μην την βγαζω εξω,να περιφραξω καλυτερα το μπαλκονι και να βγαινει μονο μαζι μου.και εγω στεναχωριεμαι που δεν θα βγαινει οποτε θελει εξω αλλα δεν γινεται κατι αλλο...και μενω σε 50 τετραγωνικα με αλλον ενα γατο και μια σκυλιτσα οποτε ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back