kat-cats
Διάσημο μέλος

Ας μην προκαλέσουμε άλλο την μοίρα της αφήνοντάς την έξω στον δρόμο. Το περιβάλλον που ζούσε είναι εξαιρετικά επικίνδυνο και θέλουμε να αποφύγει την επανένταξη…
Το ξέρουμε ότι λογικά τα μωρά δεν θα δυσκολευτούν να υιοθετηθούν . Το δύσκολο στοίχημα είναι η μανούλα. Ελπίζουμε σε ένα ευοίωνο μέλλον για όλα τους!
Η μανούλα δοθεί με προίκα την στείρωση και τα εμβόλιά της.
(Nine Lives Reg. No. 2157/2008)
Απολαύστε τα και ελπίζουμε κάποιος-α να θαμπωθεί από την ομορφιά της ψυχής τους!!
Και όλη η οικογένεια με την υπέροχη μανούλα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Και η μανούλα όμως δεν πάει πίσω, και εξαιρετική μανούλα όπως δείχνει.

Εύχομαι να βρουν σύντομα σπιτάκια όλα τους και η καλή τους η μανούλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Καλή τύχη μωρούλια μου γλυκά.... και σύντομα !
kat-cats
Διάσημο μέλος

kat-cats
Διάσημο μέλος
Μένει μόνο η μανούλα η οποία είναι υπέροχος χαρακτήρας και της αξίζει και εκείνης ένα υπέροχο σπιτάκι!!! σύντομα θα στειρωθεί και θα είναι έτοιμη!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Εύχομαι να βρει και η γλυκιά μανούλα σύντομα το δικό της σπιτάκι και την οικογένεια που θα την κάνει να ξεχάσει την ζωή στον δρόμο.

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Μακάρι και η τύχη της μανούλας να "ζηλέψει" αυτή των μωρουδιών της, έτσι ώστε πολύ γρήγορα να έχουμε πάλι νέα, ακόμα καλύτερα.
Κι είναι τόσο γλυκειά και όμορφη... και ήρεμη γατούλα...
kat-cats
Διάσημο μέλος
Και πήγαινε μπροστά απο το ονυχοδρόμιο (ακόμα πάει, και χθες το βράδυ πήγε), στηνόταν μπροστά και περίμενε να βγουν απο τις τρύπες τα παιδάκια της. (γιατί συνεχώς έπαιζαν εκεί και μπαινόβγαιναν απο τις τρυπες).
Χθες βράδυ πάλι είχε στηθεί, κοίταζε τις τρύπες και περίμενε..
Μα δεν σε λιώνει;;
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Εύχομαι να βρεις κι εσύ σύντομα την οικογένειά σου για να ξεχάσεις τα μωράκια που έχασες και πήγαν σε όμορφα σπιτάκια. Η ευχή μου; Να κάνεις Πάσχα στο κατάδικό σου σπίτι κουκλίτσα μου.

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Μπορεί να μην είσαι πια μανούλα, αλλά λίγη υπομονή καρδούλα μου και θα γίνεις εσύ το αγαπημένο, πολύτιμο μωρό σε μια αγκαλιά παντοτεινά δική σου.
Κι εύχομαι η ευχή μου γρήγορα να πιάσει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool