fru_fru
Δραστήριο μέλος
Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα.
15-10-10
12:07
Ειναι δυομιση μηνων, αποπαρασιτωμενος, υγιεστατος και πολυ παιχνιδιαρης!!!
Τον βρηκα στο δρομο πριν απο δυο εβδομαδες αλλα δεν μπορω να τον κρατησω, υπαρχει μια 'ασυμφωνια χαρακτηρων' μεταξυ του Τσικη και των σκυλων μου ! (ο Τσικης δεν εχει το προβλημα.... ο σκυλος μου το εχει
)
Θα δωθει εντος Αθηνων με συμβολαιο υιοθεσιας και απαραιτητη προυποθεση την στειρωση του μολις φτασει στη καταλληλη ηλικια.
Τλφ 6932388893 / email : katrinaki.g@gmail.com
Τον βρηκα στο δρομο πριν απο δυο εβδομαδες αλλα δεν μπορω να τον κρατησω, υπαρχει μια 'ασυμφωνια χαρακτηρων' μεταξυ του Τσικη και των σκυλων μου ! (ο Τσικης δεν εχει το προβλημα.... ο σκυλος μου το εχει
)Θα δωθει εντος Αθηνων με συμβολαιο υιοθεσιας και απαραιτητη προυποθεση την στειρωση του μολις φτασει στη καταλληλη ηλικια.
Τλφ 6932388893 / email : katrinaki.g@gmail.com
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
speri
Διάσημο μέλος
Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα.
15-10-10
12:18
Απάντηση: Χαριζεται ο Τσικης, ημιμακρυτριχος γκρι-ασπρος παιδαρος
Κουκλος ο Τσικης!!! Μακαρι να βρει γρηγορα σπιτι...
Κουκλος ο Τσικης!!! Μακαρι να βρει γρηγορα σπιτι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα.
18-10-10
10:46
Ευχαριστουμε!
Οριστε και δυο νεες φωτο με το Τσικη να ξαπλαρει σα πασας!
Κακοπερναει το μοσχαναθρεμμενο μου!!!
Οριστε και δυο νεες φωτο με το Τσικη να ξαπλαρει σα πασας!
Κακοπερναει το μοσχαναθρεμμενο μου!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
marina289
Περιβόητο μέλος
Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα.
18-10-10
10:54
πολύ εκφραστικό φατσόνι!

fru_fru
Δραστήριο μέλος
25-10-10
12:07
speri
Διάσημο μέλος
Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα.
29-10-10
13:13
Καλα ειναι τρομερο μουσουδακι!!!!

fru_fru
Δραστήριο μέλος
29-10-10
13:24
Ευχαριστουμε!
Ειναι πολυ γλυκος και χουρχουρης.. αλλα το τηλεφωνό του δεν εχει χτυπησει ακομα..
Ειναι πολυ γλυκος και χουρχουρης.. αλλα το τηλεφωνό του δεν εχει χτυπησει ακομα..

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum