Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.664 μηνύματα.
12-02-12
16:13
Ο κούκλος της φωτό είναι ο Χάρυ κ είναι απίστευτης ομορφιάς κ καλοσύνης! Είμαι ένας γαλαζοαίματος με μεγάλα πράσινα μάτια, πλούσιο γκρι-τιγρέ τρίχωμα κι ένα γλυκό καλόβολο χαρακτήρα! Είμαι πρώην αδεσποτάκι 6 μηνών που ψάχνω για λίγη αγάπη. Είμαι έτοιμος γις πολλές αγκαλιές κ ζουλήγματα κ πάρα πολύ ήσυχος! Είμαι εμβολιασμένος κ αποπαρασιτωμένος εσωτερικά κ εξωτερικά.
Νόμιζα ότι είχα βρει στο σπιτάκι μου, αλλά με επέστρεψαν μετά από 2 μήνες γιατί αν κ κούκλος κ ήσυχος όπως είπαν δεν ήμουν ακριβώς αυτό που έψαχναν
. Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς από έναν αριστοκράτη γάτο δηλαδή? Η προσωρινή μου μαμά θα με μεταφέρει οπουδήποτε εντός Ατιικής.
Προλάβετε γιατί δεν έχουν άλλον σαν κ μένα! Τηλ.Επικοινωνίας: 6971806445
Νόμιζα ότι είχα βρει στο σπιτάκι μου, αλλά με επέστρεψαν μετά από 2 μήνες γιατί αν κ κούκλος κ ήσυχος όπως είπαν δεν ήμουν ακριβώς αυτό που έψαχναν
. Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς από έναν αριστοκράτη γάτο δηλαδή? Η προσωρινή μου μαμά θα με μεταφέρει οπουδήποτε εντός Ατιικής.Προλάβετε γιατί δεν έχουν άλλον σαν κ μένα! Τηλ.Επικοινωνίας: 6971806445
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.664 μηνύματα.
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα.
15-02-12
20:38
Απάντηση: Χαρίζεται ο αριστοκράτης κ καλοσυνάτος Χάρυ
Λία το γατούνι είναι γλύκα, μακάρι να μπορούσα να τον πάρω!
Καλή του τύχη!!!!!
Λία το γατούνι είναι γλύκα, μακάρι να μπορούσα να τον πάρω!
Καλή του τύχη!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myrtle
Διάσημο μέλος
Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα.
15-02-12
21:27
Ωωωωωχ παιδί μου! Ο Μπεν μου ίδιος! Καλή τύχη μανάρι μου!
Ωωωωωχ παιδί μου! Ο Μπεν μου ίδιος! Καλή τύχη μανάρι μου!
brigite
Διάσημο μέλος
Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα.
15-02-12
21:30
Πανεμορφο πλασμα ειναι...!!!!!!!!!!!Θα ομορφυνει οποιο σπιτι ανοιξει την πορτα του σ αυτο το γατονι.
Πανεμορφο πλασμα ειναι...!!!!!!!!!!!Θα ομορφυνει οποιο σπιτι ανοιξει την πορτα του σ αυτο το γατονι.
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
04-04-12
20:06
Ο καημένος ο Χαρούλης θα μείνει σύντομα στο δρόμο, δεν έχει βρει ακόμη σπιτάκι...
Ο καημένος ο Χαρούλης θα μείνει σύντομα στο δρόμο, δεν έχει βρει ακόμη σπιτάκι...

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum