Χαρίζεται ο αριστοκράτης και καλοσυνάτος Χάρυ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Fideloudi

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.664 μηνύματα.
Ο κούκλος της φωτό είναι ο Χάρυ κ είναι απίστευτης ομορφιάς κ καλοσύνης! Είμαι ένας γαλαζοαίματος με μεγάλα πράσινα μάτια, πλούσιο γκρι-τιγρέ τρίχωμα κι ένα γλυκό καλόβολο χαρακτήρα! Είμαι πρώην αδεσποτάκι 6 μηνών που ψάχνω για λίγη αγάπη. Είμαι έτοιμος γις πολλές αγκαλιές κ ζουλήγματα κ πάρα πολύ ήσυχος! Είμαι εμβολιασμένος κ αποπαρασιτωμένος εσωτερικά κ εξωτερικά.
Νόμιζα ότι είχα βρει στο σπιτάκι μου, αλλά με επέστρεψαν μετά από 2 μήνες γιατί αν κ κούκλος κ ήσυχος όπως είπαν δεν ήμουν ακριβώς αυτό που έψαχναν :(. Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς από έναν αριστοκράτη γάτο δηλαδή? Η προσωρινή μου μαμά θα με μεταφέρει οπουδήποτε εντός Ατιικής.
Προλάβετε γιατί δεν έχουν άλλον σαν κ μένα! Τηλ.Επικοινωνίας: 6971806445

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• harry.jpg
    harry.jpg
    73,7 KB · Εμφανίσεις: 53
Και μερικές νέες φωτό του Χάρυ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• harry2.jpg
    harry2.jpg
    71,1 KB · Εμφανίσεις: 56
  • harry3.jpg
    harry3.jpg
    63,4 KB · Εμφανίσεις: 48
Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: Χαρίζεται ο αριστοκράτης κ καλοσυνάτος Χάρυ

Λία το γατούνι είναι γλύκα, μακάρι να μπορούσα να τον πάρω!
Καλή του τύχη!!!!!

Ωωωωωχ παιδί μου! Ο Μπεν μου ίδιος! Καλή τύχη μανάρι μου!

Πανεμορφο πλασμα ειναι...!!!!!!!!!!!Θα ομορφυνει οποιο σπιτι ανοιξει την πορτα του σ αυτο το γατονι.

Ο καημένος ο Χαρούλης θα μείνει σύντομα στο δρόμο, δεν έχει βρει ακόμη σπιτάκι... :cry_x:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back