kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

''Θυμάστε το μωρούλι που βρήκα έξω από το μαγαζί στο Μοσχάτο?Ιδού!!!Ο Πιτσιρίκος!!!Τον φιλοξενούσα στο μαγαζί περιμένοντας να υιοθετηθεί.Είμαι τώρα πολύ λυπημένη γιατί ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ!!!...φιλοξενείται αυτή τη στιγμή απο κάποιον σε ένα δωματιάκι κλεισμένος,ο οποίος φεύγει μάλιστα για ένα μήνα....Είναι περίπου δυο μηνών, υγιέστατος, αποπαρασιτωμένος μέσα έξω.Περιμένει ένα μόνιμο σπιτάκι που θα του χαρίσει χάδια, αγκαλίτσες και πολύ παιχνίδι!!!Είναι κοινωνικός με τους ανθρώπους και πολύ χαδιάρης και παιχνιδιάρης!Θα δοθεί μαζί με τα παιχνιδάκια του που λατρεύει, τις κροκετούλες του και την πολυβιταμίνη του που τρελαίνεται! Για το πρώτο του εμβόλιο φροντίζω εγώ ! Προωθήστε το κάποιος θα τον θέλει...Τηλ επικοινωνίας 6972114605 Δήμητρα - Αθήνα''Το μήνυμα το προωθώ εκ μέρους της Δήμητρας, πολύ φιλόζωης κοπέλας από το φέισμπουκ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ruf
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ξέρετε σε ποια περιοχή βρίσκεται?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχω πάθει πλάκα με την φατσούλα του!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το θέμα μπορεί να κλειδωθεί!!Ξέρει κανείς πώς γίνεται???

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum