eirinaki84
Δραστήριο μέλος

καταρχήν να συστηθώ με λένε ΤΙΜΜΥ αλλά αν δεν σας αρέσει το αλλάζω αμέσως αρκεί να βρω μαμά και μπαμπά

μου αρέσουν πολύ οι άνθρωποι αν και δεν ξέρω αν ισχύει το αντίθετο....
τι να κάνουμε όμως γεννήθηκα αδεσποτούλι και ελεύθερο αλλά στην πόλη η ζωή είναι κομματάκι δύσκολη. Γι αυτό και σκέφτηκα να σας κάνω μια πρόταση να με υιοθετήσετε όσοι από εσάς θέλετε και σας ορκίζομαι δεν θα το μετανιώσετεξέρω ξέρω πάντα τα γατάκια ράτσας είναι πιο εντυπωσιακά και κυρίως τα μωράκια!!! οι γονείς μου όμως με μάθανε να πιστεύω στον εαυτό μου και να με σέβομαι....να με δέχομαι όπως είμαι ρε παιδί μου δεν κατάλαβα δηλαδη....

λοιπόν να συστηθώ --->
1) με λένε τιμμυ, 1,5 χρονών (είμαι μωράκι όμως εφόσον σαν άντρας μεγαλώνω πολύ αργότερα
)2) λατρεύω τους ανθρώπους και δεν τους φοβάμαι ποτέ
3)οκ ναι, είμαι υπερβολικά λιγούρης ( δεν συμφέρω εν μέσω οικονομικής κρίσης....

) αλλά εντάξει βολεύομαι και με λιγότερο φαγητάκι αν χορταίνω με αγάπη!!!!4) θέλω τόσο πολύ ένα σπιτάκι και ζεστασιά που μερικές φορές όταν δω ανοιχτή τη πόρτα μπαίνω κρυφά στο σπίτι και κοιμάμαι όπου βρω χαρούμενος και χωρίς καθόλου άγχος μη σας πω
, βέβαια κάποια στιγμή με ανακαλύπτουν και τσουπ πάλι έξω.5) δεν λέω με φροντίζουν και με ταίζουν αλλά άλλο πράγμα είναι η ζεστασιά το χειμώνα και η αγκαλιά ρε αδερφέ.....

6) εγώ πάει και τελείωσε θα βρω σπιτάκι που να καεί ο γατόκοσμος!!!
7) και μιας έρχονται Χριστούγεννα ξέρω τι θα ζητήσω από τον αι-βασίλη.....όχι υλικά αγαθά αλλά να βρεθεί κάποιος να με αγαπήσει!!!
8) φιλιά από εμένα στα τυχερά και πανέμορφα γατάκια σας!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
καλησπέρα στην όμορφη παρέα υποψήφιων μπαμπάδων η μαμάδων μου!!!
καταρχήν να συστηθώ με λένε ΤΙΜΜΥ αλλά αν δεν σας αρέσει το αλλάζω αμέσως αρκεί να βρω μαμά και μπαμπά
μου αρέσουν πολύ οι άνθρωποι αν και δεν ξέρω αν ισχύει το αντίθετο....τι να κάνουμε όμως γεννήθηκα αδεσποτούλι και ελεύθερο αλλά στην πόλη η ζωή είναι κομματάκι δύσκολη. Γι αυτό και σκέφτηκα να σας κάνω μια πρόταση να με υιοθετήσετε όσοι από εσάς θέλετε και σας ορκίζομαι δεν θα το μετανιώσετε
ξέρω ξέρω πάντα τα γατάκια ράτσας είναι πιο εντυπωσιακά και κυρίως τα μωράκια!!! οι γονείς μου όμως με μάθανε να πιστεύω στον εαυτό μου και να με σέβομαι....να με δέχομαι όπως είμαι ρε παιδί μου δεν κατάλαβα δηλαδη....
λοιπόν να συστηθώ --->
1) με λένε τιμμυ, 1,5 χρονών (είμαι μωράκι όμως εφόσον σαν άντρας μεγαλώνω πολύ αργότερα)
2) λατρεύω τους ανθρώπους και δεν τους φοβάμαι ποτέ
3)οκ ναι, είμαι υπερβολικά λιγούρης ( δεν συμφέρω εν μέσω οικονομικής κρίσης....) αλλά εντάξει βολεύομαι και με λιγότερο φαγητάκι αν χορταίνω με αγάπη!!!!
4) θέλω τόσο πολύ ένα σπιτάκι και ζεστασιά που μερικές φορές όταν δω ανοιχτή τη πόρτα μπαίνω κρυφά στο σπίτι και κοιμάμαι όπου βρω χαρούμενος και χωρίς καθόλου άγχος μη σας πω, βέβαια κάποια στιγμή με ανακαλύπτουν και τσουπ πάλι έξω.
5) δεν λέω με φροντίζουν και με ταίζουν αλλά άλλο πράγμα είναι η ζεστασιά το χειμώνα και η αγκαλιά ρε αδερφέ.....
6) εγώ πάει και τελείωσε θα βρω σπιτάκι που να καεί ο γατόκοσμος!!!
7) και μιας έρχονται Χριστούγεννα ξέρω τι θα ζητήσω από τον αι-βασίλη.....όχι υλικά αγαθά αλλά να βρεθεί κάποιος να με αγαπήσει!!!
8) φιλιά από εμένα στα τυχερά και πανέμορφα γατάκια σας!!!!
Αχ ο γατούλης που ταίζουμε!
Δεν υπάρχει αυτό το γατί!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eirinaki84
Δραστήριο μέλος
Αχ ο γατούλης που ταίζουμε!
Δεν υπάρχει αυτό το γατί!![]()
Ναι !!!!!!!!!! ο γλυκούλης μας!!!!

eirinaki84
Δραστήριο μέλος

Kalliastar
Διάσημο μέλος
Είναι μια γλύκα και το κειμενάκι πολύ πολύ συγκηνητικό.
Εύχομαι ολόψυχα να πραγματοποιηθεί η ευχούλα του στον Άγιο Βασίλη.
eirinaki84
Δραστήριο μέλος
Είναι μια γλύκα και το κειμενάκι πολύ πολύ συγκηνητικό.
Εύχομαι ολόψυχα να πραγματοποιηθεί η ευχούλα του στον Άγιο Βασίλη.
ευχαριστεί πολύ λέει.....

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Εδώ είναι με τη φίλη του τη Μπούλα
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ααα να τονίσω ότι ο Τimmy δεν είναι στειρωμένος. Θ αστειρωθεί τώρα στις γιορτές αλλά εάν κάποιος τον θελήσει να κάνει Χριστούγεννα (και όχι μόνο) μαζί του τότε θα έχει δώρο τη στείρωση

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ακόμα περιμένει αυτός ο μπέμπης..
Εδώ είναι με τη φίλη του τη Μπούλα
Και φυσικά ο ΥΠΕΡφιλικός Τίμμυ που απεγνωσμένα θέλει να βρει σπίτι..Παιδιά κάθε μέρα, όταν ανοίγουμε την πόρτα, σφαίρα μπαίνει μέσα και δε βγαίνει παρά μόνο εάν τον σηκώσουμε..Με τι καρδιά γμτ???
Ειλικρινά, όποιος τον πάρει θα είναι πολύ τυχερός..Είναι από αυτά τα γατάκια που με τον τρόπο τους είναι γελοία(με την καλή έννοια) και έχουν χιούμορ!!!
Στο δρόμο μόλις με δει, πέφτει κάτω, μου δείχνει κοιλίτσα και τρίβεται ασταμάτητα..Είναι γατί που είναι ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ για σπίτι..
Το έχω ξαναπεί..Θα δοθεί στειρωμένος..
6945490517
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Υιοθετήθηκε ο μικρός μας Timmy..
Η ανάγκη που είχε αλλά και η μανία του να βρει σπιτάκι εισακούστηκε..
Εύχομαι να βρει τη θαλπωρή που ο δρόμος του είχε στερήσει..
(μην κλειδώσετε για λίγο ακόμα για παν ενδεχόμενο)
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Μην κλειδώνετε..
Ο Timmy αυτή τη στιγμή επιστρέφει πίσω στο Παγκράτι (...........) για να βρεθεί και ΠΑΛΙ στους δρόμους και στο κρύο..
Είμαστε και πάλι προς αναζήτηση σπιτιού....
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Λίγες στιγμές θαλπωρής στο σπίτι των γονιών μου, από τη χθεσινή (μεγάλη) μέρα του..
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αμαν παναγια μου.,ερωτευτηκα..καλε..δεν εχω δει πιο γλυκια φατσουλα απο τη δικια του!!!

Ειναι εντελως μαναρι! Ολα καλα θα πανε..αποκλειεται τετοιος κουκλος..να μην βρει σπιτακι..

marina289
Περιβόητο μέλος
Είσαι κούκλος, μου θυμίζεις και τον Ντάμπο της Σταυρούλας!
Θα βρεθείς σε αγκαλίτσα μόνιμη, υπομονή!
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστούμε Εφάκι!!!
Μακάρι να είχε μπει και ο ήχος...Δε σταματάει να χουρχουρίζει!
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
ΤΙΜΜΥ, ΤΙΜΜΥ, ΤΙΜΜΥ...
Είσαι κούκλος, μου θυμίζεις και τον Ντάμπο της Σταυρούλας!
Θα βρεθείς σε αγκαλίτσα μόνιμη, υπομονή!
Έχεις δίκιο του μοιάζει πολύ με τη μόνη διαφορά ότι ο Timmy έχει ματάκια πιο σχιστά..Σαν ασιάτης είναι το πουλάκι μου

ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
καλη τυχη ΤΙΜΜΥ καθε εμποδιο για καλο ευχομαι!
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
καλη τυχη ΤΙΜΜΥ καθε εμποδιο για καλο ευχομαι!
Ευχαριστούμε πολύ!!! Μακάρι να είναι έτσι..

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool