cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν ειναι δυνατον .Ο μπομπιρουλης αμεσως πηγε στον γιατρο ειναι υγιεστατος ειναι περιπου 1,5-2μηνων εκανε αποπαρασιτωση μεσα και εξω εκανε και το εμβολιακι του ειναι χουρχουριτσας πολυυ
και θα δωθει μονο σε φιλοζωους πραγματικους και με την προυποθεση στειρωσης.Αν ενδιαφερεται καποιος να δωσει μια ζεστη γωνιτσα για τον μπομπιρα θα παραθεσω εδω το λινκ που μπορει να επικοινωνησει με την κοπελα και το e-mail της:Λινκ για επικοινωνια https://www.facebook.com/profile.php?id=100000607521989
και email: mariaathens.flori@gmail.com
Και φυσικα εδω μπορειτε να θαυμασετε την μουριτσα μας

Τώρα αν θαμπωθείτε απο τις ματάρες μου τι να κάνω ειμαι ναζιαρικο μπομπιρακι χιχιχι

Σας περιμένω μην με ξεχασετε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
Δεν ξερω γιατι μεταφερθηκε σε αυτην την κατηγορια ο μικρουλης μπομπιρας αλλα επισημαινω οτι ειναι αμεση η υιοθεσια του εστω και φιλοξενια μεχρι να βρουμε μονιμο ζεστο σπιτακι στην ψυχουλα αυτη!!
Μεταφερθηκε διοτι προκειται για αγγελια τριτου ατομου και εφοσον προκειται για αναδημοσιευση της αγγελιας απο το facebook.

cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος

speri
Διάσημο μέλος

Ευχομαι στο κουκλο να βρει συντομα σπιτι

cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος
φιλοξενουμαι προσωρινα δεν λεω ειναι πολυ καλη η προσωρινη μου γατομαμα αλλα....θελω το δικο μου σπιτακι,την δικη μου γωνιτσα
cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καμαρωστε με να δειτε τι γλυκο αγορι και ζιζανιο θα παρετε

μουτρακι για φιλημαααα σας λεωωω

cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος

οποιος θέλει βέβαια μπορεί να καλεσει εμενα και του δινω το τηλεφωνο της κοπέλας
το τηλεφωνο μου ειναι 6949190508Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παίζω ασταμάτητααααααα

Ωπ αρχίζω και νυσταζωωω

υπνο τωρα και ονειρευομαι συντομα την παντοτινη αγκαλιτσα σας

...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος

cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος

cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος

και απο οτι με πληροφορησαν ειναι κυριος ο μικρος και παλι μπραβο!!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool