Χαρίζεται ο μωρογατούλης Νελίνος (Κανελίνος)

• Thread starter Thread starter evaki1
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

evaki1

Νεοφερμένο μέλος

Η evaki1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα.
Χαρίζεται ο πανέμορφος Νελίνος (Κανελίνος).
Είναι πανεμορφούλης, καλούλης, περίπου 2 μηνών και με προδιαγραφές για να γίνει φουντωτούλης!
Βρέθηκε να κλαίει στα σκαλάκια και αποφασίσαμε να του δώσουμε μια ευκαιρία για μια καλύτερη ζωή. Τον φροντίσαμε, τον αποπαρασιτώσαμε και τώρα ψάχνουμε να του βρούμε μια οικογένεια που θα τον αγαπάει για πάντα!
Ψάχνει ανθρώπους να τον φροντίζουν και να του δώσουν απλόχερα όλη την αγάπη που του αξίζει!
Δίνεται αποκλειστικά για μέσα στο σπίτι και με την προυπόθεση ότι θα στειρωθεί όταν φτάσει στην κατάλληλη ηλικία.
Τηλ επικοινωνίας 6972359502

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Nelinos1.jpg
    Nelinos1.jpg
    80,8 KB · Εμφανίσεις: 45
  • LGIM0447.jpg
    LGIM0447.jpg
    13 KB · Εμφανίσεις: 42
  • nelinos2.jpg
    nelinos2.jpg
    21,4 KB · Εμφανίσεις: 30
  • 1 (2).jpg
    1 (2).jpg
    177,6 KB · Εμφανίσεις: 32
  • LGIM0457.jpg
    LGIM0457.jpg
    15,9 KB · Εμφανίσεις: 33
αααχουουυο το...τι ζουζουνι ομορφο ειναι αυτο?:redface::redface::redface:
καλη τυχη του ευχομαι!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό δεν είναι γατί, είναι όνειρο:) Να 'σαι καλά που τον μάζεψες και τον φροντίζεις.
Εύχομαι να βρει την δική του οικογένεια σύντομα.

Μακάρι το ζουζουνάκι να είναι τυχερόκαι να βρει την ολοδική του οικογένεια που θα το λατρέψει!!!
Τώρα κοιμάται εδώ δίπλα μου το μωρουλίνι!

Αν το δει η Σιμώνη που έχει τον Λουκουμά, θα πάθει πλάκα.
Σιμώνη που είσαι ?????

ιιιιιιιιιιιιιιιιι! τι κουκλογατο ειναι! μου θυμιζει τον τακουλη μωρο.. καλοτυχος να ναι ο μικρουλης!

είναι μια γλύκα το πουλάκι μου...!1να το χαιρόσαστε!!!να το προσέχετε και γρήγορα να βοηθήσει ο θεούλης να βρει καλούς γονείς που θα το φροντίσουν....

evaki υπάρχει κανένα καλό νέο για τον κούκλο ?

Υπάρχει ενδιαφέρον απο μια οικογένεια, έχουν γατούλα και θά έχουμε ένα δοκιμαστικό διάστημα για να δούμε εαν θα τον δεχτεί. Θα πάμε μάλλον αύριο να τα φερουμε σε επαφή τα ζουζούνια και για 5-10 μέρες θα είναι η δοκιμαστική περίοδος, εαν δεν τα βρούν θα συνεχίσουμε να ψάχνουμε.
Ο μικρούλης είναι ακομα πολή ήρεμος και δεν δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις γάτες μου (αυτές αφου στην αρχή δεν τον ήθελαν με τίποτα τώρα απλά τον κοιτάνε απο απόσταση σαν να είναι εξωγήινος) ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Το μόνο που φοβάμαι όπου και αν δοθεί τελικά το γατακι είναι μην σκαρφαλώσει πουθενά και φύγει απο το σπίτι και χαθεί. Βέβαια επειδη είναι μικράκι θα μάθει τον χώρο που θα πάει ότι είναι σπίτι του και θα γνωρίζει την περιοχή του αλλά φοβάμαι μην χαθει. Εγώ τις δικές μου δεν τις αφήνω να βγαίνουν στην βεράντα που έχει πρόσβαση σε άλλα μπαλκόνια για να μην το σκάσουν και βγαίνουν μόνο στο μικρό μπαλκόνι. Αλλά δεν μπορώ να πω σε κάποιον να μην βγάζει το γατάκι καθόλου στο μπαλκόνι να παίζει.
Η άλλη γατούλα στην οικογένεια που θα πάει δοκιμαστικά δεν το έχει σκάσει πάντως...
Θα κάνουν και στείρωση στην κατάλληλη ηλικία και δεν θα έχουμε φόβο μην φύγει για να βρεί νύφη.

Είναι το δεύτερο γατάκι (το πρώτο ήταν ένα πανέφορφο τυφλάκι) που βρήκα και δίνω για υιοθεσία και ανησυχώ πάρα πολύ, αλλά δεν γίνεται να κρατήσω και αυτό. Οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται πάντως μου φαίνονται υπεύθυνοι και έδειξαν ότι τα αγαπάνε πάρα πολύ. Εύχομαι το καλύτερο.

Σε λίγο καιρό, εαν τα έχει βρεί με τη γατούλα της οικογένειας θα σας ενημερώσω ότι υιοθετήθηκε και θα κλειδώσουμε την αγγελία.

μια απλη περιφραξη μπαλκονιου με καλαμωτες ή δικτυ θα προστατεψει τον γατουλη να το σκασει..ειδικα για μικρα γατακια ειναι επικινδυνο, οχι οτι δεν ειναι σε πιο μεγαλες ηλικιες..και αυτοι οι τροποι περιφραξης ειναι απλοι, φθηνοι κ πολλες φορες σωτηριοι:) μακαρι να τα παει καλα με την γατουλα κ να μπει λουκετακι κ σ αυτη την αγγελια!:D

μια απλη περιφραξη μπαλκονιου με καλαμωτες ή δικτυ θα προστατεψει τον γατουλη να το σκασει..ειδικα για μικρα γατακια ειναι επικινδυνο, οχι οτι δεν ειναι σε πιο μεγαλες ηλικιες..και αυτοι οι τροποι περιφραξης ειναι απλοι, φθηνοι κ πολλες φορες σωτηριοι:) μακαρι να τα παει καλα με την γατουλα κ να μπει λουκετακι κ σ αυτη την αγγελια!:D

Και εγώ συμφωνώ σ'αυτό. Ειδικά η οικογένεια που έχει κι άλλη γατούλα θα γνωρίζει πόσο επικίδνυνο είναι η μη περίφραξη.
Επειδή ο Νελίνος ανήκει στην κατηγορία των πορτοκαλένιων που είναι μια μεγάλη μου αδυναμία εύχομαι να πάνε όλα καλά:)
Θα περιμένουμε τα νέα σας.

Πρότεινα και εγώ καλαμωτή και μου είπαν οκ , όμως αργότερα όταν μεγαλώσει φοβάμαι πην αρχίσει και σκαρφαλώνει για να εξερευνήσει...
Οταν είχαν προσβαση οι γάτες μου στο μπαλκόνι που είναι δίπλα σε άλλο μπαλκόνι και κοντά σε ταράτσα πηδούσαν στην απένατι ταράτσα και καθονταν σε μια γωνίτσα και δεν έρχονταν πίσω, σκαρφάλωνα και εγώ στην ταράτσα για να τις φέρω πίσω, 2 -3 φορές έγινε αυτό και αποφάσισα να μην τις αφήνω να βγαίνουν σε αυτή τη βεράντα για να μην χαθούν τώρα βγαίνουν μόνο στο μικρό μπαλκόνι που δεν έχουν πρόσβαση πουθενά για να φύγουν. Εσεις που έχετε γατούλες τις αφήνετε να βγαίνουν στο μπαλκόνι? Πηδάνε σε διπλάνα σπίτια?

Πρότεινα και εγώ καλαμωτή και μου είπαν οκ , όμως αργότερα όταν μεγαλώσει φοβάμαι πην αρχίσει και σκαρφαλώνει για να εξερευνήσει...
Οταν είχαν προσβαση οι γάτες μου στο μπαλκόνι που είναι δίπλα σε άλλο μπαλκόνι και κοντά σε ταράτσα πηδούσαν στην απένατι ταράτσα και καθονταν σε μια γωνίτσα και δεν έρχονταν πίσω, σκαρφάλωνα και εγώ στην ταράτσα για να τις φέρω πίσω, 2 -3 φορές έγινε αυτό και αποφάσισα να μην τις αφήνω να βγαίνουν σε αυτή τη βεράντα για να μην χαθούν τώρα βγαίνουν μόνο στο μικρό μπαλκόνι που δεν έχουν πρόσβαση πουθενά για να φύγουν. Εσεις που έχετε γατούλες τις αφήνετε να βγαίνουν στο μπαλκόνι? Πηδάνε σε διπλάνα σπίτια?

Οι 6 γατοφατσούλες που βλέπεις δεν βγαίνουν ούτε στο μπαλκόνι. Σε μας είναι λίγο περίεργη η κατάσταση. Μένω σε διόροφο σπίτι, το μπαλκόνι μου έχει πανεύκολη πρόσβαση στον κήπο και συμβαίνει το εξής. Το μπαλκόνι δεν είναι περιφραγμένο γιατί έτσι θα έκοβα την είσοδο των γατιών του κήπου που από ένα δέντρο ανεβαίνουν στο μπαλκόνι μου, και εκεί έχουν τα σπιτάκια και τα καλαθάκια στα οποία κοιμούνται (καθώς επίσης φαγητό και νερό). Έτσι μάλλον καταπιέζονται οι μέσα:(Δεν μπορώ να κάνω όμως κάτι άλλο.

Τώρα για τον Νελίνο, αν στειρωθεί έγκαιρα, πριν του έρθει οίστρος, μπορεί και να μη θελήσει να εξερευνήσει περαιτέρω.
Ποτέ όμως δεν ξέρεις. Εξαρτάται από το πόσο ψυχωτικός είναι ο καθένας από μας που έχει γάτο ή γάτες και πόσο ελεύθερο θέλει να αφήνει το ζώο του.

η δικια μου γατα που ειναι σχετικα πολυ ηρεμη, βγαινει στο μπαλκονι κ στεκεται σαν μπιμπελο..βεβαια τα καγκελα ειναι σαν περιφραξη κ δεν μπορει να πεσει. οταν ομως πηγαμε κυπρο διακοπες μαζι, ημουνα στο μπροστα μπαλκονι κ ηθελε να ρθει(στο πισω την αφηνα γιατι παλι ηταν περιφραγμενο). μπροστα τα καγκελα ηταν ενα τοιχακι 30 εκατοστα περιπου κ μετα ξεκινουσαν καγκελα καθετα. αυτη ηθελε να δει τι ειναι πισω απο τοιχακι κ πηδηξε. ευτυχως κτυπησε πολυ ελαφρα το κεφαλι της στο καγκελο κ δεν επεσε κατω, αλλα επεσε στην μερια μου!(περιττο να αναφερω την τρομαρα που πηρα) οποτε θεωρω πολυ επικινδυνο οσο ηρεμη κ αν ειναι η γατα να ειναι χωρις περιφραξη στο μπαλκονι. με καλαμωτες η δικια μου ειναι μια χαρα, αλλα ειναι θεμα χαρακτηρα της γατας.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back