Χαρίζεται ο πανέμορφος γατούλης.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

rista

Νεοφερμένο μέλος

Ο rista αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Χαριζεται ο πανεμορφος γατουλης με τα πρασινα ματακια
ο οποίος ειχε ατυχημα πριν 2 βδομαδες αφου τον χτυπησε αυτοκινητο και δεν μπορουσε να πατησει τα πισω ποδαρακια...
ευτηχως δεν εσπασε κατι και τωρα περπαταει κανονικα!

Ειναι αδεσποτακι της γειτονιας και τον αγαπαμε πολυ!
Φοβομαστε πως θα ξαναχτυπησει αν τον αφησουμε ελευθερο οποτε ψαχνουμε καποιον που θα τον προσεχει!! ειδικα τωρα που θα χειμωνιασει..:(

Εχει απιστευτα τρυφερο χαρακτηρα! Ειναι στοργικος και παιχνιδιαρης!!
Συνεχεια γουργουριζει απο αγαπη μολις βλεπει ανθρωπο!!

Θεσ/νικη
Κατω τουμπα
6978734842
Χρηστος
η στειλτε mail στο : ristashredder@gmail.com

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC00017.JPG
    DSC00017.JPG
    746,5 KB · Εμφανίσεις: 120
  • DSC00019.JPG
    DSC00019.JPG
    633,5 KB · Εμφανίσεις: 113
  • DSC03565.JPG
    DSC03565.JPG
    536,5 KB · Εμφανίσεις: 108
  • DSC03563.JPG
    DSC03563.JPG
    525,8 KB · Εμφανίσεις: 21
  • DSC03572.JPG
    DSC03572.JPG
    426,9 KB · Εμφανίσεις: 25
Αμάν παναγίτσα μου,είναι σαν να βλέπω την πουπίτσα μου,στο αρσενικό βέβαια!!Είναι πανέμορφος!! :clapup:Εύχομαι τα καλύτερα..:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γλύκας είναι :)

Τι μάτια είναι αυτά, βρε παιδιά;! :)
Εύχομαι να βρει σπίτι ο μικρός το συντομότερο δυνατόν!

Να ρε Γιώργο γαμπρός για τη μικρή.!! Πρασινομάτης και πανέμορφος :)

Αφού είναι Θεσσαλονίκη, βρε συ! :P
Άσε που δυστυχώς δε μπορώ να πάρω αυτή την εποχή δεύτερο γατάκι, κατά πάσα πιθανότητα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα θα μπορώ. ;)

Πλακα κανεις!!!!!!!!! Με το που το ειδα επαθα!! Νομίζω οτι εχω το αδερφακι του στο σπιτι μου!!! Το βρήκα πριν μια εβδομαδα στην Τουμπα και ειναι ιδιο με αυτο που εχεις! Εντωμεταξυ αυτο που εχω εγω εχει επισης ενα προβληματακι με την ουρα, εχει περιεργο σχημα, σαν να εσπασε και να ξανα κολλησε! Μπορει να ειχε κι αυτο καποιο ατυχημα! Σκοπευω να ανεβασω αγγελία και φωτογραφία, οπότε θα δεις την ομοιοτητα!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back