μαριτινα
Δραστήριο μέλος
Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα.
03-07-11
17:59
η ιστορια μας εχει ως εξης... η προσωρινη "μαμα" μου η οποια σπουδαζει στη μυτιληνη , ειχε βγει ενα βραδυ παρασκευης σε ενα καλοκαιρινο club εκτος μυτιληνης οπου εκατσε μεχρι τις 6 η ωρα το πρωι , γυρνωντας λοιπον απο τοn περιφερειακο δρομο του νησιου ξαφνου βλεπει εμενα! ενα μωρο γατι μεσα στη μεση του δρομου ακριβως πανω στη μεσαια λωριδα και διπλα να περνουν αυτοκινητα με ιλιγγιωδη ταχυτητα.... αρχισε να τσιριζει στους φιλους της να σταματησουν το αμαξι, ετσι και εγινε.
ενα μαυρο γατακι με πυον στο δεξι ματι και χτυπημενο ποδαρακι γεματο λασπες και χωματα... η μαμα μου εμεινε ξαγρυπνη μεχρι τις 10 το πρωι για να με παει στη κτηνιατρο οπου εγινα ολοκαινουργιος!!! το ματι τελειο , τα ποδαρακια τελεια! ολα τελεια! η μαμα μου ομως σε μια εβδομαδα επρεπε να φυγει απο την μυτιληνη και να επιστερψει σπιτι της στην αθηνα, και ετσι με πηρε μαζι της, στο πλοιο ημουν αψογος ενας πραγματικος κυριος ουτε κιχ-νιαου δεν ειπα!! τωρα ομως πρεπει να βρω κ εγω ενα δικο μου σπιτι και χαριζομαι.. μονο για σπιτι!!!!!
προκειται για γατακι απολυτα εξαρτημενο απο τη ανθρωπινη συντροφια σε κοιταει μεσα στα ματια, τα παει τελεια με αλλες γατες και σκυλια!
ενα μαυρο γατακι με πυον στο δεξι ματι και χτυπημενο ποδαρακι γεματο λασπες και χωματα... η μαμα μου εμεινε ξαγρυπνη μεχρι τις 10 το πρωι για να με παει στη κτηνιατρο οπου εγινα ολοκαινουργιος!!! το ματι τελειο , τα ποδαρακια τελεια! ολα τελεια! η μαμα μου ομως σε μια εβδομαδα επρεπε να φυγει απο την μυτιληνη και να επιστερψει σπιτι της στην αθηνα, και ετσι με πηρε μαζι της, στο πλοιο ημουν αψογος ενας πραγματικος κυριος ουτε κιχ-νιαου δεν ειπα!! τωρα ομως πρεπει να βρω κ εγω ενα δικο μου σπιτι και χαριζομαι.. μονο για σπιτι!!!!!
προκειται για γατακι απολυτα εξαρτημενο απο τη ανθρωπινη συντροφια σε κοιταει μεσα στα ματια, τα παει τελεια με αλλες γατες και σκυλια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
goth
Δραστήριο μέλος
Η Kατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γέρακας (Αττική). Έχει γράψει 596 μηνύματα.
03-07-11
19:44
Απάντηση: χαριζεται ο πιο τρυφερος γατουλης του κοσμου!!
Eιναι πολυ-πολυ ομορφο!!!Μπραβο που το μαζεψες και το φροντισες!!!!!!Μακαρι να βρει γρηγορα ενα ωραιο σπιτακι!!!!!!Κουκλε μου εσυ!!!!Τι ματαρες...τι τριχωμα!!!!!!
Eιναι πολυ-πολυ ομορφο!!!Μπραβο που το μαζεψες και το φροντισες!!!!!!Μακαρι να βρει γρηγορα ενα ωραιο σπιτακι!!!!!!Κουκλε μου εσυ!!!!Τι ματαρες...τι τριχωμα!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τελευταία επεξεργασία:
μαριτινα
Δραστήριο μέλος
Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα.
03-07-11
20:44
δεν μπορουσα να κανω αλλιως ! επεσε κυριολεκτικα στον δρομο μου! χαχαχα! μακαρι να βρει ενα σπιτι ! παρακαλω οποιος μπορει να προωθησει μεσω fb η οπουδηποτε.. και κινητο τηλεφωνο 6979279510 ευχαριστω!
marina289
Περιβόητο μέλος
Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα.
03-07-11
20:47
Πάρα πάάάάρα πολύ όμορφο κουκλάκι!
Αλλά απορώ πώς το ξεχώρισες μέσα στα σκοτάδια!
Καλή αποcatάσταση του εύχομαι!!

Αλλά απορώ πώς το ξεχώρισες μέσα στα σκοτάδια!

Καλή αποcatάσταση του εύχομαι!!

μαριτινα
Δραστήριο μέλος
03-07-11
22:20
χαχαχ μα για αυτο λεω 6 το πρωι!!
ειχε μολις ξημερωσει... ουτε να το σφουγγαριζαμε το μαγαζι πριν να φυγουμε
ειχε μολις ξημερωσει... ουτε να το σφουγγαριζαμε το μαγαζι πριν να φυγουμε
μαριτινα
Δραστήριο μέλος
08-07-11
15:23
παιδια η μητερα μου δεν θελει να το φιλοξενησουμε αλλο,αναγκαστικα θα παει σε κηπο αν δεν βρεθει λυση προωθηστε sos
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum