red_devil2290
Νεοφερμένο μέλος
Ο red_devil2290 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
26-09-14
01:18
Ο μπόμπιρας βρέθηκε πριν λίγες μέρες στο δρόμο εγκαταλελειμένος και ταλαιπωρημένος. Με λιγες μέρες φροντίδα, έχει ανακτήσει τις δυνάμεις του και νιώθει πλέον πιο ασφαλής 
! Ωστόσο, ψάχνει ένα μόνιμο σπίτι και ανθρώπους να το αγαπήσουν και να τους αφιερωθεί! Είναι παιχνιδιάρης, πολύ φιλικός και χαδιάρης! Αποπαρασιτωμένος και υγειέστατος
! Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις! e-mail: red_devil2290@hotmail.com
Αριθμός Ηλεκτρονικής Σήμανσης: 928000010364551

! Ωστόσο, ψάχνει ένα μόνιμο σπίτι και ανθρώπους να το αγαπήσουν και να τους αφιερωθεί! Είναι παιχνιδιάρης, πολύ φιλικός και χαδιάρης! Αποπαρασιτωμένος και υγειέστατος
! Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις! e-mail: red_devil2290@hotmail.comΑριθμός Ηλεκτρονικής Σήμανσης: 928000010364551
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
02-10-14
22:59
Είναι απίστευτος, με το που είδα τις φωτογραφίες μπήκε στην καρδιά μου... Καλή τύχη να έχει το μωράκι! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
02-10-14
23:24
Τι καταπληκτικό ψιψινάκι είναι αυτό!!
Ας βρει σύντομα ένα σπιτάκι και μια αγκαλιά ζεστή , όπως το αξίζει
Ας βρει σύντομα ένα σπιτάκι και μια αγκαλιά ζεστή , όπως το αξίζει
Guest User 74802
Επισκέπτης
Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός.
03-10-14
15:36
Ωωωωωωω είναι μεγάαααλη φάτσα! Καλή τύχη ναι έχει το μικρουλάκι!
red_devil2290
Νεοφερμένο μέλος
Ο red_devil2290 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
11-10-14
15:39
Μετά από ανευθυνότητα δεσποινίδος για την υιοθεσία του μικρού 2 μέρες πριν από την μεταφορά του, η αναζήτηση μόνιμης κατοικίας συνεχίζεται. Ο μικρός παραμένει υπό την φιλοξενία μου στην Πάτρα, ωστόσο λόγω φανταρικού δεν θα μπορέσει να μείνει για πολλές μέρες ακόμα!
Παρακαλώ προωθήστε την αγγελία! Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου μέσω mail και pm!
Παρακαλώ προωθήστε την αγγελία! Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου μέσω mail και pm!
12-10-14
01:12
Mακάρι όλα να πάνε καλά...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum