Δυστυχώς εμέις δεν μπορούμε να το κρατήσουμε γιαυτό δίνεται αποκλειστικά μόνο για σπίτι σε φιλόζωους που είναι διατεθειμένοι να του δώσουν την φροντίδα και αγάπη που του αξίζει.
Πληροφορίες στο 6948 986889. Μονο σοβαρές προτάσεις παρακαλώ!
Αριθμός microchip: 953000010082520
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest User 74802
Επισκέπτης
!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Πιστεύω ότι θα βρει σύντομα σπίτι!

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
tasoskiki
Νεοφερμένο μέλος
Εχει δωθει το γατακι.? Ειναι γλυκα.... σας εστειλα και μυνημα στο κινητο και δεν μου απαντησατε......
Δυστυχώς εμείς είμαστε στην Αθήνα οπότε πέφτει λίγο μακριά...
eideildrag
Νεοφερμένο μέλος
Πήρα τηλέφωνο στο κινητό που δίνεται αλλά ο κύριος που απάντησε δεν μπορούσε δυστυχώς να μου μιλήσει..
Παρακαλώ απαντήστε μου γιατί αύριο έρχομαι στην Αθήνα και είναι μια καλή ευκαιρία να συναντηθούμε με τους ιδιοκτήτες και να δείτε αν θέλετε να μου το δώσετε..
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool