sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Την χαρίζω γιατί στην γεννά δεν τα πήγε καλά και αναγκάστηκα θα την κάνω στείρωση. Γιατρός είπε ότι δεν κάνει αυτή η γατα να έχει μωρά γιατι εχει πολύ στενή λεκάνη. Έχω εκτροφείο και πολλές γάτες που έχω για την παράγωγη .Για την γάτα θα είναι καλύτερα να πάει σε ένα σπίτι που θα είναι μόνη της και θα έχει όλη την αγάπη και προσοχή. Είδη είχα κανονισμένο με μια κοπέλα που ήθελε να την πάρει, αλλα τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη γιατί αρρώστησε το παιδί της. Και έτσι ψάχνω από εδω. Η γατα είναι πολύ μεγαλόσωμη και όμορφη, πολύ καλα στην υγεία της, δεν εχει καμία απόλυτος πρόβλημα .Και αν σκεφτείτε να την πάρετε θέλω πληροφορείς για το σπίτι που θα πάει γάτα και για την οικογένεια.καλησπερα sabi μου.θα ρωτεισω μια φιλη μου που ξερω οτι εψαχνε περσακι..ειχε χρονια ενα κουκλο παιδι τερεζας μας και ιβαν μας και τον εχασε πριν 5 μηνες απο γειρατια...αλλα γιατι τη χαρισεις ???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
λοιπον η φιλη μου εχει ηδη μια γατουλα ακομα στειρωμενη ,και οπως ανεφερα ειχε αρσενικουλη απο τη 1 γεννα της τερεζας μας..το εχασε απο γειρατια και θελει ενα γατακι ακομα γιατι η μικρη που εχει (ειναι 1 μιση χρονων) ειχε μαθει με παρεουλα...θα της δωσω το τηλ σου να σε παρει αν δεν εχεις προβλημα...γενικα αγαπαει πολυ τα γατακια και το ξερω γιατι πηγαινα και εβλεπα το δικο μας μωρακι σχεδον μια φορα τη βδομαδα..αλλα καλητερα να μιλησεις εσυ μαζι της και να τη γνωρισεις...Την χαρίζω γιατί στην γεννά δεν τα πήγε καλά και αναγκάστηκα θα την κάνω στείρωση. Γιατρός είπε ότι δεν κάνει αυτή η γατα να έχει μωρά γιατι εχει πολύ στενή λεκάνη. Έχω εκτροφείο και πολλές γάτες που έχω για την παράγωγη .Για την γάτα θα είναι καλύτερα να πάει σε ένα σπίτι που θα είναι μόνη της και θα έχει όλη την αγάπη και προσοχή. Είδη είχα κανονισμένο με μια κοπέλα που ήθελε να την πάρει, αλλα τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη γιατί αρρώστησε το παιδί της. Και έτσι ψάχνω από εδω. Η γατα είναι πολύ μεγαλόσωμη και όμορφη, πολύ καλα στην υγεία της, δεν εχει καμία απόλυτος πρόβλημα .Και αν σκεφτείτε να την πάρετε θέλω πληροφορείς για το σπίτι που θα πάει γάτα και για την οικογένεια.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
καποια με πειρε σημερα,δεν ξερω αν ειναι η φιλη σας,παντως ειπε οτι θα ερθει να την δειλοιπον η φιλη μου εχει ηδη μια γατουλα ακομα στειρωμενη ,και οπως ανεφερα ειχε αρσενικουλη απο τη 1 γεννα της τερεζας μας..το εχασε απο γειρατια και θελει ενα γατακι ακομα γιατι η μικρη που εχει (ειναι 1 μιση χρονων) ειχε μαθει με παρεουλα...θα της δωσω το τηλ σου να σε παρει αν δεν εχεις προβλημα...γενικα αγαπαει πολυ τα γατακια και το ξερω γιατι πηγαινα και εβλεπα το δικο μας μωρακι σχεδον μια φορα τη βδομαδα..αλλα καλητερα να μιλησεις εσυ μαζι της και να τη γνωρισεις...
tinia1
Νεοφερμένο μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
.Κοινουρια γατομαμα ειναι η Σοφια-Μουρα,και ειναι μαζη μασ σε αυτο το σαιτ.Τα νεα της Μουρας μαθενουμε απο τα θεματα "Περεμενοντας την Μουρα" και στα τσιντσιλακια.Παρακαλω αν γινετε να κλεισει το θεμα αυτο απο administrator.
Ευχαριστω σε ολους για το ενδιαφερον σας

moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nagisseful
Νεοφερμένο μέλος
ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool