Χαρίζεται σιάμ γατάκι στη Θεσσαλονίκη

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Artemis...!*

Νεοφερμένο μέλος

Η Artemis...!* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Χαρίζεται σιάμ γατούλα, θηλυκή με κοντή ουρά!! Τεσσάρων μηνών. Είναι πολύ αφράτη και παιχνιδιάρα :D. Δεν μπορώ να την κρατήσω γιατί έχω ήδη και τους δυο γονείς... τηλ. 6980292539. Όποτε μπορέσω θα ανεβάσω φωτογραφίες...:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βαλε φωτογραφια για να δελεασεις!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Χαρίζεται σιάμ γατάκι. Θεσσαλονίκη.

Φωτό φωτό φωτό!!!

μπορεί να μεταφερθεί Αθήνα το γατάκι...?? Ενδιαφέρομαι να υιοθετήσω γατάκι αλλά δεν είμαι πολύ τυχερή και δεν έχω βρεί ακόμα. Παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μου το συντομότερο !!! Ευχαριστω εκ των προτέρων.

Η κόρη μου έχασε το γατάκι της που είχε βρει στο δρόμο. Ενδιαφέρομαι να ιοθετήσω το γατάκι σου για εκείνη.
Θα βρει πολύ αγάπη και όλο το κήπο δικό της.
Μιλου7

Θα βρει πολύ αγάπη και όλο το κήπο δικό της.

Εάν όμως ο κήπος δεν είναι πολύ καλά περιφραγμένος ή το γατάκι μένει αποκλειστικά εκτός σπιτιού, είναι πολύ πιθανόν να χαθεί κι αυτό... :hmm:

Έπρεπε να κάνω άλλο προφίλ γιατί το Milou7 κόλλησε. Λοιπόν not to worry για τον κήπο γιατί είναι περιφραγμένο και γνωρίζω από γάτες.
Μεγάλωσε με αυτές :-) . Το γατάκι θα μείνει μέσα στο σπίτι , στο καλάθι της .

Κατά πάσα πιθανότητα το γατάκι θα δωθεί για υιοθεσία... Η γάτα μου όμως νομίζω πως είναι πάλι έγγυος οπότε σε λίγο καιρό θα έχω και πάλι γατάκια για υιοθεσία! :D

ενδιαφερομαι για τα γατακια που θα γεννηθουν :) οποτε γεννησει στειλε μου

καλησπέρα κι από μένα σε όλους!!!ενδιαφέρομαι κι εγώ για ένα γατάκι αρσενικό σιάμ...οπότε όταν είναι και γεννήσει αν δεν έχει ήδη γεννήσει πες μου κι εμένα Άρτεμις!!!σε ευχαριστώ!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back