kate.m
Εκκολαπτόμενο μέλος
<<Αν σας αρέσουν οι "σεμνοί" χαρακτήρες που δύσκολα εμπιστεύονται χωρίς πρώτα να τους "κερδίσει" ο άλλος, τότε, εγώ είμαι η γατούλα που πρέπει πάση θυσία να αποκτήσετε! Με κερδίζει αμέσως κανείς με λιχουδιές και φαγητό! Μου αρέσει επίσης η ησυχία μέσα στο σπίτι, δεν τα πάω πολύ καλά με τους δυνατούς ήχους και τον θόρυβο.... Έχω πολύ ωραία γούνα, πυκνή και απαλή σαν βελούδο!Έχω κάνει και τα πρώτα μου εμβόλια! Επίσης είμαι καθαρή απο παράσιτα (εξωτερικά και εσωτερικά) και οι εξετάσεις αίματος που έκανα δείχνουν ότι χαίρω ΑΚΡΑΣ υγείας!
>>Εγώ πάντως που την είδα από κοντά, την χάιδευα και γουργούριζε! (προώθηση κάνω) Είναι πολύ γλυκιά, 3.5 μηνών περίπου, με πράσινα ματάκια! Για φωτογραφίες δείτε εδώ: https://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.10150520908182694.372186.51254607693&type=3
Πληροφορίες: 6981-051524, 6989864140
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Kate καλύτερα κατέβασε κ βάλε χωριστά τις φωτό, γιατί μερικοί που βλέπουν την αγγελία εδώ δεν έχουν λογαριασμό στο Facebook κ δεν θα μπορούν να δουν την κουκλάρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kate.m
Εκκολαπτόμενο μέλος
kate.m
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συνημμένα
kate.m
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αφού το σκέφτηκα για λίγο να τις πάρω και τις δυό μαζί!

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

Το'σκασε 07/03/2012 απο Αλεξανδρουπολεως και Αμαζονων απο την πορτα του σπιτιου, μαλλον πανικοβλητη απο εναν θορυβο, μολις 2 ημερες μετα την υιοθεσια της! Στην αρχη πιστεψαμε οτι εχει κρυφτει μεσα στο διαμερισμα. Αλλα μετα καταλαβαμε οτι μαλλον εχει βγει εξω, μαζι με τον γερακο γατο του σπιτιου, που -οπως φαινεται- ακολουθησε!
Αν τη δειτε στο σημειο συγκεντρωσης αδεσποτων Αλεξανδρουπολεως και Αμυνταιου η εξω στο δρομο η σε καποια αυλη η σε οποιοδηποτε χωρο, παρακαλουμε επικοινωνειστε με το 6989864140
kate.m
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το φοβήθηκα κι εγώ αυτό με την Νεφέλη.. δεν έχουν μάθει σε σπίτι και με τους θορύβους πανικοβάλλονται.. Μακάρι να βρεθεί.. αλλά θα είναι δύσκολο να την ξαναπιάσουν..

Kαλή τύχη να έχει.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum