Χαρίζεται το Κουκί.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Popix

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 253 μηνύματα.
Το Κουκί είναι γάτα θηλυκή. Αλλά δεν είναι να την πεις "Λαίδη" ή "Μαργαρίτα". Είναι να την πεις "Κουκί" ή "Μανίκι".
Και αυτό γιατί είναι μια γάτα αστεία και χαριτωμένη. Είναι ενός έτους στειρωμένη και μαθημένη σε άμμο, ωστόσο σε συμπεριφορά, όχι να περιαυτολογήσουμε, αλλά είναι σαν μικρό γατάκι.
Είναι γάτα μονίμως ευδιάθετη με όρεξη για χάδια και παιχνίδι. Αυτό που αναζητά συνήθως, είναι πρώτα η παρέα και μετά το φαΐ (άκουσον άκουσον!! :eek:)
Πιστεύουμε ότι θα ήταν μια πολύ χαρούμενη νότα σε ένα σπίτι και ότι είναι κρίμα να χαραμίζεται το σκέρτσο της στο δρόμο σε περιοχή με εχθρικούς ανθρώπους. Δεν είναι;

Αριθμός Πρωτοδικείου: 4354/2010 Αδεσποτολογιο
κινητο: 6974072530.
e-mail: r-elen@hotmail.com

DSC_0106copy2.jpg

DSC_0228.jpg

DSC_0151.jpg

DSC_0077.jpg

DSC_0191.jpg

Υ.Γ.: Η μουντζούρα στη μύτη είναι το μοναδικό μακιγιάζ που εμπνεύστηκε η υποφαινόμενη για την ημέρα της φωτογράφησής της. :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πανέμορφη η Κουκί, εύχομαι να έχει την καλύτερη τύχη! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ζουζουνίτσα μου εσύ.. τι γλυκιά που είναι μωρέ.Καλή τύχη ασπρομαυρούλα!!:)

Εκπληκτική αγγελία, πολύ γέλασα!! :hehe:
Κούκλα το Κουκί, θα το προωθήσω. Έχεις κανένα pdf ή κανένα λινκ;

Πέρα από το λινκ αυτής της αγγελίας, δεν έχω κάποιο άλλο...Έχεις μήπως να μου προτείνεις κάτι;
Ευχαρίστως να φτιάξω ένα pdf#για το Κουκί! Θα το ανεβάσω μόλις το φτιάξω! Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας :)

Θεέ μου αυτή κι αν είναι γάτα. Έχει ακριβώς το ύφος που λατρεύω. Της στριμένης με την καλή έννοια. Της γάτας που απλά ερωτεύεσαι και μετά για μια ζωή σε ταλαιπωρεί, πάλι με την καλή έννοια. Την καλύτερη τύχη της εύχομαι :)

ειναι άτιμο θηλυκό!!!πολυ σκερτσο και ζουζουνια!

ολα τα χαρίζουμε εκτός από την καφετούλα...:P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back