Χαρίζεται το μούτρο του μηνός: Ροδακινούλα η αξεπέραστη

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Δεν καταλαβα τι υπονοειτε?

Ναι εγω ειμαι η Ροδακινουλα!

Ε ναι κρυβομουν τοσο καιρο.. γιατι να βγω απο το παπλωμα δηλαδη???

Και ναι εχω ενα ποδαρακι κουτσο, ε και??? Παρακαλω μην ενοχλείτε θα βγω μονο για σοβαρο γατογονιο που με θελει για το δικο του παπλωμα.

Τι? φυσικα και θα πρεπει να με στειρωσει.. ακου κει... Μα ειναι... δυνατον να μου δινει χαζη τροφη εμενα που μεγαλωσα στα πουπουλα? Τοσα χαδια τζαμπα θα τα κανω???

6979780445(2-4μμ)

ΓατοΟμάδα Θεσσαλονίκης

%CE%A1%CE%BF%CE%B4%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B1-jpg.172689

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Ροδακινουλα.JPG
    Ροδακινουλα.JPG
    282,4 KB · Εμφανίσεις: 274
Απάντηση: Χαριζεται το μούτρο του μηνος: Ροδκινουλα η αξεπέραστη

Μουτς!:bigarmhug:-* ( δεν κρατηθηκα δεν ειναι μια κουκλιτσα?)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ροδακινούλα είσαι κούκλα:)

Το μουτρακι ποιος θα το παρει? ειναι τρομερη!

Την εχω ήδη και στο ΦΒ μου!

Μωρε "θα πέσουνε σάλια" με τετοιο ροδακινάκι, απαλό και γλυκό! ΤΙ φατσα ειν αυτή? ΤΙ-ΦΑΤΣΑ-ΕΙΝ-ΑΥΤΗΗΗ?!?! :slourp:

Τρελο μουτρακι! θελω τελειο σπιτακι γι αυτην ακομα κει οταν βαζει το ποδαρακι το κουτσο μπροστα ειναι τρομερα σικ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back