Χαρίζεται το πιο όμορφο μωρό που υπάρχει!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

dudu

Νεοφερμένο μέλος

Ο dudu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα.
Βοηθηστε το μωρακι να βρει σπιτι!!
6942063728,Δημητρης.
Ειναι πολυ ήσυχο,ουτε 2 μηνων.Περιοχη μετρο Αγ.ΙωαννηΜπορώ να το μεταφερω αν χρειαστεί.
Το φυλο δεν καταφερα να το δω.Μολις το καταφερω θα ενημερωσω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• IMG_20120121_115055.jpg
    IMG_20120121_115055.jpg
    710,8 KB · Εμφανίσεις: 70
  • IMG_20120121_114959.jpg
    IMG_20120121_114959.jpg
    771,2 KB · Εμφανίσεις: 66
Τελευταία επεξεργασία:
Είναι πανέμορφο!!! Γράψε αν μπορείς και ό,τι λεπτομέρειες γνωρίζεις, όπως το φύλο του, την ηλικία, τη συμπεριφορά του, που βρίσκεται κτλ, θα βοηθήσουν πολύ... Καλή του τύχη και σύντομα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι κοριτσάκι.........

Ε ναι, είναι πεντάμορφη, καμία αμφιβολία! Βάλατε αγγελία και στο Facebook; Αν όχι, πείτε μου να το προωθήσω κι εκεί στα διάφορα γατογκρουπ :)

Eιναι σε ολα τα γκρουπακια ηδη!!!!!
Μαλλον καποιος την αγαπησε με την πρωτη ματια,αυριο θα το σιγουρεψουμε-θα τον τσεκαρουμε να δουμε αν ειναι καταλληλος γατομπαμπας μην πεσει το κοριτσι μας σε λαθος χερια.

μακάρι να πάνε όλα καλά!

Σούπερ, εύχομαι να είναι ο καλύτερος γατογονιός για τη μικρή πριγκίπισσα! Σιγά μην δεν ερωτευόταν κάποιος επί τόπου αυτό το πλάσμα :loveangel

Μας ενημερώνεις. Εύχομαι όλα να πάνε καλά :)

Τελικα ο υποψηφιος γονιος αλλαξε γνωμη.
Αυτος θα χασει!
Η αναζητηση γονιων συνεχιζεται.

Να χαίρεσαι που άλλαξε γνώμη πριν πάρει στα χέρια του το γατάκι!

Α τον...λογοκρισία (αλλιώς θα μου τη λέει πάλι η Πουπουλένια για το πώς γράφω :P)...δεν πειράζει, αυτό σημαίνει ότι δεν ήταν ο καλύτερος γατογονιός κι εμείς θέλουμε πολύ καλό μπαμπά ή μαμά ή και τα δυό! Έχετε βάλει και αγγελία στο Facebook; Δεν έχω δει εκεί πουθενά το μουτράκι του...αν δεν βάλατε, πείτε μου να τη βάλω στα γατογκρουπ για να εντυπωστιαστούν! :)

Το εχω βαλει σε σελιδες φιλοζωικων σωματιων στο facebook.
Bαλτε το και σεις οπου μπορειτε για να το προωθησουμε.
Υπαρχει κι αλλος υποψηφιος αλλα τον περιμενω να γυρισει απο ταξιδι την αλλη εβδομαδα.Μου ειπε οτι αν δεν το εχω δωσει αλλου μεχρι τοτε θα το παρει.
Πως ομως θα ειμαι 100% σιγουρος για το που το δινω??Θα παω να δω που εχει σκοπο να το βαλει και τι συνθηκες επικρατουν.
Εκτος κι αν καποιος απο εδω μεσα εχει καποιον δικο του ανθρωπο που να το θελει.

Υιοθετηθηκε!!!
Αυριο θα ερθουν να το παρουν.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
:thumbsup:Γιούπι, γιούπι, γιούπι :clapup::yahoo:Και πάνω που θα άρχιζε πολύ κρύο, αλλά αυτό θα είναι πια στη ζεστούλα :)

Τι όμορφα νέα!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back