Strangel91
Νεοφερμένο μέλος
Η Strangel91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
03-09-10
13:33
Πριν από περίπου μια βδομάδα με βρήκαν δυο κοπελίτσες καθώς είχα χωθεί στη γλάστρα της πολυκατοικίας τους και φώναζα από το πρωί για βοήθεια! Με πήραν σπίτι τους και με φροντίζουν, δεν έχω παράπονο... Αλλά κάτι πήρε το αυτί μου ότι δε μπορούν λέει να με κρατήσουν για πάντα. Βέβαια το ξεκαθάρισαν ότι δε το κάνουν γιατί δε βλέπω, αφού μια χαρά παίζω, τρώω και εξερευνώ όοοοοολο το σπίτι!
Νομίζω ότι ο λόγος είναι ένα πράγμα στο άλλο δωμάτιο που συνέχεια κάνει γαβ γαβ, ειδικά όποτε εγώ φωνάζω. Και η άλλη κοπελίτσα λέει δε μπορεί να με πάρει σπίτι της γιατί οι δικοί της φωνάζουν. Οπότε κατέληξα στο συμπέρασμα ότι πρέπει να ζητήσω από σας να με πάρετε και να με αγαπήσετε.
Το ξέρω, δεν είμαι σαν όλα τα άλλα γατάκια. Μπορεί να με πείτε και άσχημο. Αλλά εγώ είμαι σίγουρο ότι μπορώ να τα καταφέρω μια χαρά σαν όλα τα άλλα που έχουν κανονικά ματάκια. Αρκεί να με αγαπάτε και να με βοηθήσετε λιγάκι στην αρχή. Όπως έκαναν και οι δύο κοπελίτσες δηλαδή και τώρα μια χαρά τα καταφέρνω.
Αν ενδιαφέρεστε, στείλτε ένα pm και θα το δουν οι φίλες μου και θα σας απαντήσουν!!
Α, σας βάζω και κάτι φωτογραφίες που με έχουν βγάλει, να με δείτε τι γλυκούλι που μαι!!!
Νομίζω ότι ο λόγος είναι ένα πράγμα στο άλλο δωμάτιο που συνέχεια κάνει γαβ γαβ, ειδικά όποτε εγώ φωνάζω. Και η άλλη κοπελίτσα λέει δε μπορεί να με πάρει σπίτι της γιατί οι δικοί της φωνάζουν. Οπότε κατέληξα στο συμπέρασμα ότι πρέπει να ζητήσω από σας να με πάρετε και να με αγαπήσετε.Το ξέρω, δεν είμαι σαν όλα τα άλλα γατάκια. Μπορεί να με πείτε και άσχημο. Αλλά εγώ είμαι σίγουρο ότι μπορώ να τα καταφέρω μια χαρά σαν όλα τα άλλα που έχουν κανονικά ματάκια. Αρκεί να με αγαπάτε και να με βοηθήσετε λιγάκι στην αρχή. Όπως έκαναν και οι δύο κοπελίτσες δηλαδή και τώρα μια χαρά τα καταφέρνω.
Αν ενδιαφέρεστε, στείλτε ένα pm και θα το δουν οι φίλες μου και θα σας απαντήσουν!!
Α, σας βάζω και κάτι φωτογραφίες που με έχουν βγάλει, να με δείτε τι γλυκούλι που μαι!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool