Starcake
Νεοφερμένο μέλος
Η Starcake αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
10-12-11
15:33
Γλυκιά και φουντωτή γατούλα 5 μηνών, maine coon, χαρίζεται σε καλό σπίτι. Εμβολιασμένη και αποπαρασιτομένη. Θεσσαλονίκη
nissermajere@gmail.com
φωτο : https://www.flickr.com/photos/68188642@N07/
nissermajere@gmail.com
φωτο : https://www.flickr.com/photos/68188642@N07/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ROZALIA78
Δραστήριο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 408 μηνύματα.
10-12-11
16:55
Μακάρι να βρει το καλύτερο σπίτι!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
δελφινακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η δελφινακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 336 μηνύματα.
10-12-11
19:44
ειναι πανεμορφη!!!! ευχομαι καλη τυχη!!!!
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα.
10-12-11
21:34
Πόσο όμορφη!Πόσο γλυκιά!
Αχχχ μακάρι η μάνα μου να ήταν πιο διαλακτική να την πέρναμε εμείς.
Είναι μαθημένη σε σπίτι?Και γιατί την χαρίζετε αν επιτρέπετε?
Αχχχ μακάρι η μάνα μου να ήταν πιο διαλακτική να την πέρναμε εμείς.
Είναι μαθημένη σε σπίτι?Και γιατί την χαρίζετε αν επιτρέπετε?
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα.
11-12-11
20:05
καλη τύχη κουκλιτσα μου
Popix
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 253 μηνύματα.
14-12-11
04:20
Πάντα ήθελα μια maine coon!
Αλλά δυστυχώς, δεν μπορώ να την κρατήσω εντελώς μέσα, αν και θα το΄θελα
Αλλά δυστυχώς, δεν μπορώ να την κρατήσω εντελώς μέσα, αν και θα το΄θελα

Starcake
Νεοφερμένο μέλος
Η Starcake αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
20-12-11
13:04
Παρακαλώ κάποιος mod να κλειδώσει το θέμα, για κάποιο λόγο δεν εμφανίζεται η σχετική επιλογή στο layout. Ευχαριστώ
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum