Χαρίζονται Σιάμ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Dante1

Νεοφερμένο μέλος

Ο Dante1 είναι αόρατος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα.
Χαριζονται για υιοθεσια 2 γλυκυτατες και καλοβουλες Σιαμ λογω μετακομισης στο εξωτερικο.Οι γατουλες φιλοξενουνται προσωρινα σε κτηνιατρειο.Ειναι εμβολιασμενες και στειρωμενες.Θελουν λιγο παραπανω φροντιδα επειδη εχουν ενα προβλημα στην αναπνοη τους αλλα οχι κατι το πολυ σοβαρο.Ειναι αξιαγαπητες και αξιολατρευες.Οποιος θελει να τις υιοθετησει θα πρεπει να τις εχει μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μαθημενες να ζουν μεσα.Για επικοινωνια στειλτε mail στο dandesinferno@hotmail.com.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Χαριζονται Σιαμ

αν μπορειτε γραψτε καποιες πληροφοριες παραπανω που θα βοηθησουν αυτους που ενδιαφερονται,οπως ποσο ετων ειναι κ σε ποια περιοχη φιλοξενουνται...
καλη τυχη στις γατουλες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστυχως δεν γνωριζουμε την ακριβη ηλικια τους.Εχουν ομως σιγουρα συμπληρωσει τα 5 χρονια.Προς το παρον φιλοξενουνται σε κτηνιατρειο στην Κυψελη.Μαζι με τις γατουλες δινονται και τα πραγματα τους(το κρεβατακι,τα πιατακια για την τροφη κλπ).Το κτηνιατρειο λεγεται "Κεντρο Γατας" και βρισκεται στην οδο Αναφης(λιγα μετρα πιο πανω απο τη σταση Λυσιατρειο).

Καλή τύχη στις γατούλες!!:D (μια φωτογραφία τους θα βοηθούσε...)

δικιες σου ειναι οι γατουλες? :)

Δικες μου ειναι. View attachment 28151 View attachment 28151

Τελευταία επεξεργασία:
πωω..ιδιες ο ψίψος ειναι!

ισως μπορεσω να τις φιλοξενησω εγω προσορινα απο δευτερα..:hmm::hmm:

ειναι πολυ ομορφες:D:D:D
καλη τους τυχη τους ευχομαι
:clapup:

εχουμε καμια εξελιξη??:)

ή ο νικος που εβαλε την αγγελια ας μας ενημερωσει, αν κ δε νομιζω οτι μπαινει εδω πια...:( ή καποιος που γνωριζει κ πηγαινει στο κεντρ γάτας... ειναι αραγε καλά οι γάτες?:hmm::hmm::hmm:
ακούει κανεις...???:whistle:

Ελα Kristen,τι κανεις;Το θεμα με τις γατουλες εχει ως εξης:η Μαο παει Γερμανια σε μια καλη οικογενεια.Δυστυχως ομως η Ζουζουκα δεν ειναι και πολυ καλα.Αδυνατισε παρα πολυ και εμφανιζει τα συμπτωματα του Σιμπα(δεν τρωει κλπ).Εχω αρχισει να ανησυχω οπως και να'χει.Ειναι και το προβλημα με το νεφρο της.....

Ελα Kristen,τι κανεις;Το θεμα με τις γατουλες εχει ως εξης:η Μαο παει Γερμανια σε μια καλη οικογενεια.Δυστυχως ομως η Ζουζουκα δεν ειναι και πολυ καλα.Αδυνατισε παρα πολυ και εμφανιζει τα συμπτωματα του Σιμπα(δεν τρωει κλπ).Εχω αρχισει να ανησυχω οπως και να'χει.Ειναι και το προβλημα με το νεφρο της.....

Τι σου λένε οι κτηνίατροι ? Δεν της έκαναν εξετάσεις ? Θα 'πρεπε να ξέρουν τι συμβαίνει για να αντιμετωπιστεί άμεσα.

Ειναι ηδη σε θεραπεια η γατουλα.Ελπιζουμε να πανε καλυτερα τα πραγματα.

Ελπίζουμε να είναι περαστικά και να γινει καλά το ψιψινάκι....΄καλή τύχη .........

Επειδη τώρα το είδα το θέμα αυτό, πρέπει να προσθέσω ότι εγώ προσωπικά που ήμουν υπεύθυνη για τα ζώα δεν ενημερώθηκα ποτέ από τον νίκο ότι θα φύγει στο εξωτερικό ενώ είχε το τηλέφωνο μου ή αν οχι μπορούσε εύκολα να το βρει. Τα είδα μια μέρα μπροστά μου ξαφνικά στο κτηνιατρείο.

Άφησε τα ζώα σε κάποια που δεν τα φρόντιζε σωστά για αρκετό καιρό, καθώς η γατούλα είχε αναπνευστικό και από ότι έμαθα της έβαζαν μουκοσολβάν στο νερό! Οπότε σε κακό χάλι ήρθε στο κτηνιατρείο

Το ζώο έχει νεφρική ανεπάρκεια, και αν και είναι ευδιάθετη δεν είναι πολύ καλά. Αν θέλει να την πάρει κάποιος υπεύθυνα να την φιλοξενήσει ας απευθυνθεί σε εμένα. από εκεί και πέρα σε καμία περίπτωση δεν είναι σε κατάσταση για υιοθεσία.

Κλειδώνω το θέμα και όποιος θέλει οποιαδήποτε ενημέρωση για το ζώο ή ενδιαφέρεται να το βοηθήσει ουσιαστικά ας μου στείλει πμ ή μαιλ. vkatif@gmail.com

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back