Χαρίζονται γατάκια Ηράκλειο Κρήτης

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Ανδρομαχη

Νεοφερμένο μέλος

Η Ανδρομαχη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα.
Χαρίζονται 3 υπέροχα γατάκια 3 μηνών!(το 3 στο δημοτικό τραγούδι είναι μαγικός αριθμός!!)
Ένα πανέξυπνο αρσενικό Μαύρο με μια μικρί βούλα στον λαιμό.
Ένα παράξενο θυληκό αιγυπτιακό με πολύ εκφραστική χαζόφατσα:P
Και ένα θυληκό που γουργουρίζει με εξαιρετικό πάθος όταν την χαιδεύουν.!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• οομορφος.jpg
    οομορφος.jpg
    497,4 KB · Εμφανίσεις: 103
  • αααααασ0.jpg
    αααααασ0.jpg
    603,5 KB · Εμφανίσεις: 91
  • δεασγτατ.jpg
    δεασγτατ.jpg
    406,1 KB · Εμφανίσεις: 129
Ειναι τρια κουκλακια!!
Ευχομαι να βρουν γρηγορα σπιτακια!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι πολυ ομορφα!!! Ευχομαι να βρουν ενα ζεστο σπιτακι συντομα!!!

Ακόμα δεν βρήκα σπίτι για τα γατουλάκια μου.Εν τω μεταξύ τα έχω ερωτευτεί κι αυτά το ίδιο.Εδώ και μέρες προσπαθώ να μη τα πάει ο άντρας μου στο χωριό γιατί θα τους λείψει το σπίτι και η περιποίηση.Τι να κάνω;Είναι σχεδόν 5 μηνών,σε λίγο θα χρειαστούν στείρωση και τα λεφτά δεν περισεύουν!!!Έχω κι άλλες 3 γάτες ενήλικες και καταλαβαίνεται τι έξοδα έχουμε μόνο για την τροφή τους και ας μην αναφέρω τους άλλους κατοίκους της πολυκατοικίας που είναι όλο γκρίνια,αν και οι γάτες μου ελάχιστα βγαίνουν έξω.Κάθε σας συμβουλή είναι ευπρόσδεχτη!!!

Ανδρομάχη σου είχα στείλει pm πριν 2-3 μέρες δεν το είχες δει?

Δυστυχώς δεν έχω πάρει τίποτα!Πάντως ευχαριστώ που ενδιαφέρθικες.Αν θέλεις στείλε μου τις συμβουλές σου!

Βασικά για ένα γατάκι ενδιαφερόμουνα, δεν έχω άλλη συμβουλή να σου δώσω!:P Εκεί στο χωρίο θα είναι κανένας ή μόνα θα μένουν? Εντάξει δεν είναι τόσο άσχημα στην εξοχή. :)

Θα είναι η πεθερά μου θα τις ταίζει αλλά σιγουρα δεν θα θέλει πολλά πολλά μαζί τους.Γατάκι βρήκες;

Εντάξει θα έχουν φαί και βόλτες τότε δεν θα είναι και άσχημα. Γατάκι θα μάθω σε 2 μέρες αν βρήκα.

Γειά σου..Εγώ ενδιαφέρομαι για ένα από τα γατάκια αυτά.. Όταν το δεις θα ήθελα να επικοινωνήσεις μαζί μου...
6981574970..Σ' ευχαριστώ πολύ..

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back