Χαρίζονται γατάκια υπέροχου χαρακτήρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

ΟΥΡΑΝΙΑ

Περιβόητο μέλος

Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
Χαρίζονται τα γατάκια της φωτογραφίας. Είναι αδέσποτα γατάκια υπέροχου χαρακτήρα 3 μηνών περίπου τα οποία ζουν στην Κω. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να σώσει μία από αυτές τις ψυχούλες ας με πάρει τηλέφωνο στο 6937808692 Ράνια:)
Μέσα Οκτώβρη μπορούν να έρθουν και Αθήνα για όποιον ενδιαφέρεται

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• BILD2420.JPG
    BILD2420.JPG
    83,6 KB · Εμφανίσεις: 34
  • BILD2422.JPG
    BILD2422.JPG
    78,4 KB · Εμφανίσεις: 34
  • BILD2427.JPG
    BILD2427.JPG
    82,3 KB · Εμφανίσεις: 46
  • P9300011.JPG
    P9300011.JPG
    62,6 KB · Εμφανίσεις: 39
Ράνια είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!!!!!!!!!!:clapup::clapup::clapup:..εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακάρι προσπαθώ να τα βοηθήσω όπως μπορώ.:)

Ακόμα περιμένουμε και έχει αρχίσει να κρυώνει ο καιρός. Θα μείνουμε μόνα μας εδώ. Υπάρχει κάποιο σπιτάκι να μας θέλει ή να μας φιλοξενήσει??:(

Ειλικρινά εύχομαι το καλύτερο γι'αυτά
αν, λέω αν παραμείνουν στην Κω
δεν ψήνεις τις Αγγλίδες ή τον φιλοζωικό
να τα στειρώσουν τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα:hmm:

Δυστυχώς σε μία εβδομάδα επιστρέφω Αθήνα. Το πιο καλό γατάκι το τριχρωμάκι εξαφανίστηκε. Τα άλλα δύο παραμένουν αλλά θα πρέπει να τα αποχαιρετίσω. Δεν κατάφερα να τα βοηθήσω. Αν πάλι κάποιος τελευταία στιγμή θέλει κάποιο από τα πανέμορφα κοριτσάκια μπορώ να του το φέρω και Αθήνα στις 26. Δυστυχώς είμαι πολύ στεναχωρεμένη που πρέπει να αποχωριστώ τα φιλαράκια μου.:(

Ράνια μου είμαι σίγουρη οτι θα τα καταφέρουν έστω κι έτσι γιατί τουλάχιστον μεγάλωσαν λιγάκι κι έγιναν λίγο πιο streetwise....
ας σκεφτόμαστε θετικά.

Μακαρι να πανε ολα καλα...

Ευχομαι να πανε ολα καλα! Εχουμε νεα απο τα γατακια?

Δυστυχώς για τα γατουλίνια δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον και παρέμειναν στην Κω. Θέλω να ελπίζω ότι είναι καλά τα φιλαράκια μου. :(

:(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back