Χαρίζονται γατάκια 2 μηνών

• Thread starter Thread starter vi2ka
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

vi2ka

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.
Είμαστε 5 γατάκια που ζούμε σε μια ταράτσα.3 άσπρα φουντωτα,μια ταρταρουγίτσα και ένας πορτοκαλιένος.Σε λίγες μέρες θα γίνουμε 2 μηνών και πρέπει επειγόντως να πάμε στο δικό μας σπιτάκι ή έστω σε έναν πιο φιλόξενο κ προστατευμένο χώρο.Οποιος μπορεί να μας βοηθήσει θα μας δώσει μια ευκαιρία να μεγαλώσουμε.Τα έξοδα μας θα τα καλύψει η προσωρινή μαμά μας.Είναι μεγάλη ανάγκη να βρούμε έστω ένα χώρο φιλοξενίας.Για περισσότερα καλέστε στο τηλ. 6938906772 ή στο vi2ka@yahoo.com
P1010225.jpg
[/URL]
P1010206.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι απιστευτες φατσες! Ευχομαι να βρουν σπιτακι γρηγορα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είμαι η Αριελ .Ζω προσωρινά σ'ένα κλουβί με τα αδελφάκια μου και περιμένω να πάω στο δικό μου σπίτι.Τρώω τις κροκετες μου και χρησιμοποιώ την άμμο μου σαν καλό κορίτσι.Θα δωθώ με την προυπόθεση να στειρωθώ όταν θα έρθει εκείνη η ώρα
P1010259.jpg
P1010258.jpg

Και γω είμαι ο Αλφι.Χαδιάρης και ολίγον φοβιτσιάρης αλλά μόλις με πάρεις αγκαλιά τα ξεχνώ όλα.Θέλω και γω τη δική μου αγκαλιά.
P1010254.jpg
P1010253.jpg

Εγώ είμαι ο Πίνατ.Μπορεί να μην είμαι άσπρος και φουντωτός σα τα αδέλφια μου αλλά έχω όλες τις χάρες ενός πορτοκαλόγατου
P1010235.jpg
P1010207-1.jpg

Η τελευταία της οικογένειας και πιο τσαχπίνα και χαδιάρα η Κάσυ.Λένε ότι οι ταρταρουγίτσες φέρνουν τύχη στο σπίτι.Μακάρι να βρω κ γω το δικό μου
P1010220-1.jpg
P1010209.jpg

Πολύ-πολύ-πολύ όμορφα όλα, αλλά το ταρταρουγάκι μου κάνει τρελό κλικ! Έχει τρελό φατσάκι , σκανταλιάρικο και σπιρτόζικο!

είμαστε και μεις εδώ;)

Αυτο το τριχρωμουλι με το μαυρο ημικυκλιο στο ματακι το λατρευω!!!
Καλη τυχη σε ολα τους:)

Πολύ πολύ όμορφα όλα τους!!! Είναι κουκλιά!!

Η Αριελ και η Κάσυ περιμένουν
P1010280.jpg

P1010277.jpg

P1010279.jpg

IMG_7837.jpg

Τι ψυχουλες ομορφες Παναγια μου... Καλη σας τυχη ομορφιες:D:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back