m.alatzopoulou
Νεοφερμένο μέλος
Η m.alatzopoulou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα.
02-08-12
11:45
Χαρίζονται ο Ηρακλής και η Ζήνα. Τα βγάλαμε έτσι γιατί πρέπει να είχαν πολύ δύναμη μέσα τους και καταφέρανε να ζήσουνε... Τα βρήκαμε πολυ αδύναμα και φοβισμένα, αλλά τώρα είναι δύο υγιέστατα γατάκια 2 μηνών, όλο παιχνίδια και χάδια, τα οποία αναζητούν το δικό τους σπιτικό και την φροντίδα που τόσο τους έλειψε..Με συμβολαιο υιοθεσιας και μικροτσιπ.Εμβολιασμενα,αποπαρασιτωμενα,μεταφερονται εντος Αττικης παντου.Σωματειο Οι Επταψυχες 2157/08. Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να επικοινωνήσει με την Μαρία στο 6948200719
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Τελευταία επεξεργασία:
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
02-08-12
12:24
Απάντηση: ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΑΤΑΚΙΑ 2 ΜΗΝΩΝ
Εύχομαι να βρουν το καλύτερο σπίτι!
Μερικές φωτογραφίες τους ίσως βοηθούσαν την Αγγελία οπότε θα σου στείλω ένα pm με οδηγίες.
Εύχομαι να βρουν το καλύτερο σπίτι!

Μερικές φωτογραφίες τους ίσως βοηθούσαν την Αγγελία οπότε θα σου στείλω ένα pm με οδηγίες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
04-08-12
18:01
Είναι πανέμορφα και τους αξίζει η καλύτερη τύχη. 

m.alatzopoulou
Νεοφερμένο μέλος
Η m.alatzopoulou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα.
06-08-12
11:58
Μακάρι, αλλά έχω απογοητευτεί.... Τα έχω δυόμιση βδομάδες, βάζω συνέχεια αγγελίες και δεν με έχουν πάρει ούτε ένα τηλέφωνο.... και εγώ δεν έχω πολύ περιθώριο ακόμα να τα κρατήσω.... πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνω...
Coolcat
Νεοφερμένο μέλος
Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 118 μηνύματα.
06-08-12
14:39
Είναι δύσκολο να πάρει ζωάκι σήμερα κάποιος... Εκτός από την πολύ φροντίδα που χρειάζεται είναι και το οικονομικό. Ειδικά αν είναι και δύο. Μην απογοητεύεσαι! Κάποιος θα βρεθεί και για αυτά τα γλυκούλια! 

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
06-08-12
17:36
Πολλές φορές χρειάζεται αρκετή επιμονή κι υπομονή.
Έχω ακούσει περιπτώσεις υιοθεσίας μετά από πολύ καιρό οπότε μην χάνεις την πίστη σου.
Εύχομαι από καρδιάς να βρεθεί κάτι το συντομότερο!
Έχω ακούσει περιπτώσεις υιοθεσίας μετά από πολύ καιρό οπότε μην χάνεις την πίστη σου.
Εύχομαι από καρδιάς να βρεθεί κάτι το συντομότερο!

Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.664 μηνύματα.
13-08-12
10:35
Το παν είναι να μην απογοητευθείς. Είναι κ Αύγουστος, οι περισσότεροι λείπουν διακοπές οπότε δεν μπορούν να επικοινωνήσουν. Τα μικρά είναι σκέτα γλυκάκια, θα βρουν σπιτάκι 

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum