ioannacatlover
Νεοφερμένο μέλος
Η ioannacatlover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
07-05-10
20:13
Η μαμα τους εχει συνηθεια να γενναει σπιτι μου κ μετα να εξαφανιζεται. Οπως καταλαβαινετε εχω ήδη αρκετα που φροντιζω κ θα ηταν προτιμοτερο να βρουν ενα σπιτι απο το να ειναι σε ενα κηπο κ κατ'επεκταση στο δρομο. Παρακαλω οποιος ενδιαφερεται πραγματικα κ συνειδητα να επικοινωνησει μαζι μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
vasia4848
Νεοφερμένο μέλος
Η vasia4848 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 78 μηνύματα.
08-05-10
00:29
αχ ειναι κουκλακια ελπιζω να βρουν γρηγορα σπιτακι!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα.
11-05-10
00:52
Κουκλιά, φανταστικά γατάκια!!!Όμως, θα πρέπει να συμπληρώσεις την αγγελιά με την ηλικία και το φύλο τους!!Εκτός από την τριχρωμούλα πίσω, που είναι σίγουρα κοριτσάκι, τα άλλα δύο τί είναι; Το ένα μοιάζει να είναι και αυτό τρίχρωμο, βλέπω καλά ή είναι τα χρώματα της φωτό περίεργα; Αν είναι και αυτό τρίχρωμο, τότε αυτά και τα δύο είναι κοριτσάκια....Μακάρι όλα να είναι τυχερά και να βρουν γρήγορα μια μόνιμη αγκαλιά
Βάλε αγγελίες και στην ηλεκτρονική έκδοση της χρυσής ευκαιρίας και στο aggeliopolis. Είναι τα σάιτς με τη μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα!!
Επίσης, επειδή βλέπω ότι δεν μπαίνεις συχνά στο φόρουμ, βάλε τηλέφωνο επικοινωνίας!!
Βάλε αγγελίες και στην ηλεκτρονική έκδοση της χρυσής ευκαιρίας και στο aggeliopolis. Είναι τα σάιτς με τη μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα!!
Επίσης, επειδή βλέπω ότι δεν μπαίνεις συχνά στο φόρουμ, βάλε τηλέφωνο επικοινωνίας!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum