magenta
Νεοφερμένο μέλος
Η magenta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
25-06-10
17:44
Σε δύο μέρες γίνονται 40 ημερών και ψάχνουν νέο σπίτι γιατί το δικό μου δεν χωράει άλλα
..
Είναι κούκλες και οι δύο..
Και ίδιες επίσης γι'αυτο βάζω μια φωτογραφία!Το άλλο δε καθόταν να το βγάλω!
..Είναι κούκλες και οι δύο..
Και ίδιες επίσης γι'αυτο βάζω μια φωτογραφία!Το άλλο δε καθόταν να το βγάλω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πάρις50357
Νεοφερμένο μέλος
Ο Πάρις50357 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα.
26-06-10
02:28
Γλυκούλη ,ωραίο αλλά καλά θα είναι να βγάλεις φωτογραφεία και από το δεύτερο γατάκι . και αν κατάλαβα καλά είναι και τα δυο θηλυκά ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα.
26-06-10
13:31
Δύσκολα βρίσκεις ξανθο-πορτοκαλοκοριτσάκια. Καλή τύχη!
magenta
Νεοφερμένο μέλος
Η magenta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
27-06-10
00:13
Ναι απ' ότι καταλαβαίνω κορίτσια είναι..θα βγάλω και το δεύτερο φωτογραφία.Αν και δε πάνε πακέτο..όποιος ενδιαφέρεται για το ένα με σώζει!
ΓΑΤΟΣ50968
Νεοφερμένο μέλος
Ο ΓΑΤΟΣ50968 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
05-07-10
13:27
γεια σου magenda. Ειμαι ο Θοδωρης απο Περιστερι. Το τηλ. μου ειναι 6948485353. Αν μπορεις επικ. για την αγγελια με τα κουκλακια.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum