Χαρίζονται γατάκια !

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

magenta

Νεοφερμένο μέλος

Η magenta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
Σε δύο μέρες γίνονται 40 ημερών και ψάχνουν νέο σπίτι γιατί το δικό μου δεν χωράει άλλα :(..
Είναι κούκλες και οι δύο.. :D
DSC01011.jpg

Και ίδιες επίσης γι'αυτο βάζω μια φωτογραφία!Το άλλο δε καθόταν να το βγάλω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γλυκούλη ,ωραίο αλλά καλά θα είναι να βγάλεις φωτογραφεία και από το δεύτερο γατάκι . και αν κατάλαβα καλά είναι και τα δυο θηλυκά ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δύσκολα βρίσκεις ξανθο-πορτοκαλοκοριτσάκια. Καλή τύχη!

Ναι απ' ότι καταλαβαίνω κορίτσια είναι..θα βγάλω και το δεύτερο φωτογραφία.Αν και δε πάνε πακέτο..όποιος ενδιαφέρεται για το ένα με σώζει!

γεια σου magenda. Ειμαι ο Θοδωρης απο Περιστερι. Το τηλ. μου ειναι 6948485353. Αν μπορεις επικ. για την αγγελια με τα κουκλακια.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back