bozonio
Νεοφερμένο μέλος
Χαρίζονται η Charisma και ο Nes! Τα ονόματα τους σημαίνουν θαύμα γιατί ήταν πραγματικό θαύμα που επέζησαν! Βρέθηκαν λίγες ώρες μετά τη γέννηση τους παρατημένα και ετοιμοθάνατα. Με πολύ φροντίδα μεγάλωσαν και πλέον είναι δύο υγειέστατα και παιχνιδιάρικα γατάκια 2μιση μηνών! Έιναι πολύ χαδιάρικα και τα πάνε καλά τόσο με τους ανθρώπους όσο και με τις άλλες γάτες. Χαρίζονται μόνο σε ανθρώπους που θα τα αγαπούν και θα τα φροντίζουν για όλη τους τη ζωή. Όποιος ενδιφέρεται μπορεί να στείλει μήνυμα εδώ ή στο elenikontou@hotmail.com (Η Charisma είναι στις πρώτες 4 φωτογραφίες και ο Νες στις υπόλοιπες) (Τα γατάκια βρίσκονται στην Αθήνα)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bozonio
Νεοφερμένο μέλος

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Στην αρχή η καημένη ήταν φοβισμένη αλλά ομολογώ πως άρχισε να αναθαρρεύει γρήγορα κι έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο κυνήγι του laser!

bozonio
Νεοφερμένο μέλος
Αναμένουμε φωτογραφίες και νέα της! Όσο για το leiser το λατρεύουν όλα τα γατιά που ξέρω
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Κάτι μου λέει όμως ότι τον έχει κρατήσει η ίδια.
Αυτό βέβαια είναι ένα δικό μου αυθαίρετο συμπέρασμα.

ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειλικρινά, δεν έχω μάθει και το έχω σκεφτεί αρκετές φορές να επικοινωνήσω με την κοπέλα για να μάθω.
Κάτι μου λέει όμως ότι τον έχει κρατήσει η ίδια.
Αυτό βέβαια είναι ένα δικό μου αυθαίρετο συμπέρασμα.![]()
κοιτα να δεις τι γινεται με το my cat μ εμενα τουλαχιστον,υπαρχουν μερικα γατακια εδω που νιωθω δεμενη μαζι τους,ενα απ αυτα ειναι και η αρτεμις,κι αμα ηταν δικη μου κι εγω θα ειχα την ενοια τι κανει τ αδελφακι της γιαυτο ρωταω.εγω στη δικη μου περιπτωση πχ θα ηθελα να ξερω αν ζει η μανα των γατιων μου,αν υπαρχει πουθενα,δε σου κρυβω οτι οσες φορες περασα απο εκεινο το σημειο εψαχνα.κι αν κρινω απ τα χρωματα των γατιων πρεπει να ειναι η πορτοκαλι η μαυρη.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
χαθηκαν τα ιχνη του?
φανταζεσαι γιωργο να σου κανει εκπληξη σε στυλ εχεις πακετο?χεχεχε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool